Witam, chce miec quada
• Strona 1 z 1
Witam, chce miec quada
Witam, mam 15 lat i szukam atv'la ktorym poglbym poszalec zarowno po szosie jak i w terenie. Interesuje mnie cos ok 200 cc. Na wydatek moglym poswiecic do 3500 zl. Nie wiem czy sprowadzac z USA(o wiele tansze) czy kupic w kraju, a jak sprowadzac to ile by mnie to kosztowalo...wiem jedno- nie chce zadnej chinszczyzny czy cos w tym rodzaju, interesuje mnie solidny, trwaly i ekonomiczny w utrzymaniu quad ktory przyspozy mi wysoka adrenaline i swietna zabawe moze posiadac homologacje. Z góry dzieki za wszelka pomoc i prosze o szacunek dla mlodszego gdyz sporo wiem na temat motoryzacji Pozdrawiam krakerrrs
- krakerrrs
- Świeżak
mam 15 lat...poszalec zarowno po szosie... 3500 zl...ekonomiczny w utrzymaniu quad...moze posiadac homologacje....
Jestem za odpowiedziÄ… numer 2
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
R1...ale masz zart z tym linkiem....xD wiem, macie racje ale zapomnialem dodac ze jesli japonczyk to eksploatowany, nie nowy oczywiscie bo racja, nie ma szans kupic nowki za cene ktora podalem. Dzieki za pomoc i plsss o wiecej informacji. Pzdr krakerrrs xD
- krakerrrs
- Świeżak
-
R1 - Bywalec
Widze ze trafilem na forum w ktorym wypowiadaja sie sami przemądrzalce, swiadczac po waszej "dojrzalosci" wypowiadania sie sadze ze jestescie prawdziwymi zółtodziobami..xd szukalem porady kogos inteligentnego ktory naprawde zna sie na rzeczy no ale coz....sa ludzie i taboorety xd ja niestety trafilem na tych drugich....powodzenia, i zycze glebokiej wiedzy na temat motoryzacjii xd xd
- krakerrrs
- Świeżak
Ojjj to się nam oberwało .
1. Jeżeli już masz zamiar kogoś tak krytykować to polecam przestudiować "Słownik Poprawnej Polszczyzny".
2. Nie kupisz quada za 3500zł, który by nie był chińską taniochą - i chyba nie trzeba dużo myśleć żeby wyczytać to z naszych wypowiedzi.
3. Tematów takich jak Twoje jest już bardzo dobrze i szczerze mówiąc ten Twój równie dobrze mógłby zostać skasowany za brak znajomości w obsłudze opcji "Szukaj"
4. W moim przekonaniu ludzie z tego forum mają nieporównywalnie większą wiedzę od Ciebie, więc bardzo proszę nie obrażać innych piętnastoletni krakerrrsie.
1. Jeżeli już masz zamiar kogoś tak krytykować to polecam przestudiować "Słownik Poprawnej Polszczyzny".
2. Nie kupisz quada za 3500zł, który by nie był chińską taniochą - i chyba nie trzeba dużo myśleć żeby wyczytać to z naszych wypowiedzi.
3. Tematów takich jak Twoje jest już bardzo dobrze i szczerze mówiąc ten Twój równie dobrze mógłby zostać skasowany za brak znajomości w obsłudze opcji "Szukaj"
4. W moim przekonaniu ludzie z tego forum mają nieporównywalnie większą wiedzę od Ciebie, więc bardzo proszę nie obrażać innych piętnastoletni krakerrrsie.
-
Beavis - Moderator
Oj, faktycznie nam się dostało
Popieram w 100% BEAVISa, a od siebie dorzucÄ™ jedno zdanie.
Jak chłopie nie rozumiesz naszych aluzji co do Twojej chęci zakupu japońskiego quada za 3500zł, to Twój poziom IQ jest na poziomie mojego chomika
P.S.
Jak już sobie kupisz ten model sterowany radiem, to prześlij nam fotki
Popieram w 100% BEAVISa, a od siebie dorzucÄ™ jedno zdanie.
Jak chłopie nie rozumiesz naszych aluzji co do Twojej chęci zakupu japońskiego quada za 3500zł, to Twój poziom IQ jest na poziomie mojego chomika
P.S.
Jak już sobie kupisz ten model sterowany radiem, to prześlij nam fotki
ZulusRacingTeam
-
krzybiel - Świeżak
:D:D:D proste... BAN FRAJEROM ! i LOCK TOPIC
ELLo
ELLo
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Do krzybla
Nie wiedzialem ze chomiki mogÄ… byc takie inteligentne xd
Do beaZwisa
3."Tematów takich jak Twoje jest już bardzo dobrze"
heh...moze ty powinienes przestudiowac taki słownik nie prawdasz? <lol2>
Do R1
W takim razie zbanuj sobie konto xd <lol2>
Nie wiedzialem ze chomiki mogÄ… byc takie inteligentne xd
Do beaZwisa
3."Tematów takich jak Twoje jest już bardzo dobrze"
heh...moze ty powinienes przestudiowac taki słownik nie prawdasz? <lol2>
Do R1
W takim razie zbanuj sobie konto xd <lol2>
- krakerrrs
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości