Moduł zapłonowy
• Strona 1 z 1
Moduł zapłonowy
Witam serdecznie, mam w derbi sendzie moduł zapłonowy shindengen ci 702 7.8- zablokowany do 80 km/h. Odblokowany można kupić tylko zza granicy, za 550 zł.... Stąd pytanie, czy mogę kupić tani chiński moduł, byleby miał takie same wyprowadzenia pinów? Na co zwrócić uwagę? Pozdrawiam
- xman3002
- Świeżak
Re: Moduł zapłonowy
Mozesz kupic zamiennik.
Wyprowadzenie Twojego modulu znajdziesz w internecie.
Wyprowadzenie Twojego modulu znajdziesz w internecie.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Medal dla tego, kto znajdzie dedykowany zamiennik, albo wyprowadzenia, otóż w internecie nie ma na ten temat ani słowa (na stronach zagranicznych też nic nie znalazłem) dlatego też zapytałem się czy mogę kupić "byle jaki" moduł z allegro z wyglądu tą samą wtyczką, oraz opisem "125 4t", jesli nie- to czym się kierować podczas wyboru odpowiedniego modułu. Mój silnik- JD09E.
- xman3002
- Świeżak
xman3002 napisał(a):Medal dla tego, kto znajdzie dedykowany zamiennik, albo wyprowadzenia
google: opcja "szukaj obrazki", text "derbi senda 125 4t wiring diagram" - wyrzuca dosc duzo.
Czesc (o ile dobrze interpretuje model) n. p. tutaj (otwórz link).
xman3002 napisał(a): dlatego też zapytałem się czy mogę kupić "byle jaki" moduł z allegro z wyglądu tą samą wtyczką, oraz opisem "125 4t", jesli nie- to czym się kierować podczas wyboru odpowiedniego modułu. Mój silnik- JD09E.
"Byle jaki" to nie, ale wiekszosc dedykowanych do motocykli 4t, 125 ccm powinna pasowac. Tam w zasadzie jest 5 polaczen - widac to w schemacie.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Fugu napisał(a):xman3002 napisał(a):Medal dla tego, kto znajdzie dedykowany zamiennik, albo wyprowadzenia
google: opcja "szukaj obrazki", text "derbi senda 125 4t wiring diagram" - wyrzuca dosc duzo.
Czesc (o ile dobrze interpretuje model) n. p. tutaj (otwórz link).xman3002 napisał(a): dlatego też zapytałem się czy mogę kupić "byle jaki" moduł z allegro z wyglądu tą samą wtyczką, oraz opisem "125 4t", jesli nie- to czym się kierować podczas wyboru odpowiedniego modułu. Mój silnik- JD09E.
"Byle jaki" to nie, ale wiekszosc dedykowanych do motocykli 4t, 125 ccm powinna pasowac. Tam w zasadzie jest 5 polaczen - widac to w schemacie.
Bardzo mi pomogłeś, co prawda to z linku ta z linku to nie moja senda, ale na tej stronie (o której nie wiedziałem) jest też moja i moduł do niej za lekko ponad 1000 euro

- xman3002
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości