Zobacz wÄ…tek - POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
NAS Analytics TAG

POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj

O wszystkim
_________

Postprzez Kaja » 5/9/2007, 18:41

góral napisał(a):a jakżeby inaczej... :)

wydrukuje i przyjadÄ™ w zimÄ™ :D

Spazz też zawita 8)
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spazz » 5/9/2007, 18:43

ja do szczyrku jade zeby na samopol sie wspiac na mopliku i pozrec golonnke na bialym krzyzu!!!!!! buhahahaha ale jestem fajny
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaja » 5/9/2007, 18:46

spazz napisał(a):ja do szczyrku jade zeby na samopol sie wspiac na mopliku i pozrec golonnke na bialym krzyzu!!!!!! buhahahaha ale jestem fajny

Spazz ale będziemy mieć sanki za 2,50
i kije za 2,50

poszalejemy 8)

Góral wprowadzcie jeszcze jabłuszka :D
Kaja
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez spazz » 5/9/2007, 18:50

a bernardyn chlopie masz z beczulka rumu uwizana na psie?
spazz
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez góral » 5/9/2007, 18:51

Kaja napisał(a):
Góral wprowadzcie jeszcze jabłuszka :D

...mamy ale sÄ… bezcenne... :D
strój na moto 4000zł, BLADY 16000zł
jazda na motocyklu... bezcenne
za wszystko inne zapłacisz kartą kredytową... :)
góral
Świeżak

Postprzez bajek91 » 6/9/2007, 19:13

Ops... wcześniej przywitałem się nie tam gdzie trzeba a teraz dopiero wszedłem na Hidepark...

Jestem Bartek. Kontakt z moto mam właściwie od gówniarza (jak miałem kilka latek ojciec zgubił mnie na jakiejś starej hondzie :lol: ). Jeżdżę od kilku lat, na co dzień na 50'tce a sporadycznie na 650'tce ojca. No więc mam 16 lat, kocham motocykle, słucham AC/DC, pink floyd, perfect(stary) itp. i nie trawię TECHNO. Nie wiem czy to ważne ale przez jakiś czas ćwiczyłem capoeira , chodzę do LO II na parkowej we Wrocławiu (fartem :lol: ).
Moto na którym jeżdżę zwie się Kymco Agility 50 (moje drugie moto[mydelniczka z przymusu]). Na wiosnę robie z niego 70 ccm, zmieniam ciężarki w wariatorze i zakładam tuningowy wydech żeby to jakoś jeździło, na razie kasy na to nie mam :? .
A i jeszcze jedno- Jestem z Kiełczowa, we wrocławiu obok psiaka

Do zobaczenia na trasie... :twisted:
miałeś wypadek? Sprawdź http://wypadkimotocyklowe.pl
bajek91
Świeżak

Postprzez BartekFazer » 7/9/2007, 19:28

Witam. Wlasnie sie zarejestrowalem:) od czerwca 07 jezdze fazerem. Bardzo fajne motocykl. Jezeli ktos planuje kupno badz chce sie czegos wiecej dowiedziec sluze pomoca:)
BartekFazer
Świeżak

Postprzez BoldonSml » 8/9/2007, 14:58

Siemka
Nazywam siÄ™ Daniel
Mam 15 lat
Jestem z Goświnowic taka mała miejscowość koło Nysy
Jeżdżę na motorze WSK 125 model: M06B3
Dopiero zaczynam swoją przygodę z motorami i nie mam na razie marzenia na czym chciał bym jeźdźić wystarcza mi moja wsk przejechałem na niej jakieś 4000km

pozdrawiam wszystkich posiadacz WSK
BoldonSml
Świeżak

Postprzez clivea » 8/9/2007, 23:24

Witam,
jestem karolina i kontakt z motorami mam od 2 lat, i wszystko sie zaczelo kiedy wyjchalam do wloch na studia, moi przyjaciele jezdza motorami i tak sie zaczelo moje szalenstwo, jestem fotografem oficjalnej grupy INCARENA.COM z palermo, scigalam sie na torach w bientto, sirakuza i racalmuto, teraz zbieram sobie grosze na nowa NINJE i mam nadzieje ze wkrotce tzn na wiosne sie zobaczymy na drodze ;)

a poza tym to jestem swizo upieczona pania mgr :lol:
Załączniki
cbr.jpg
cbr.jpg (77.01 KiB) PrzeglÄ…dane 3372 razy
clivea
Świeżak

Postprzez BartekFazer » 9/9/2007, 10:03

Witam! Od czerwca 07r jezdze fazerem. Jestem bardzo zadowolony! jeżeli ktoś chce sprawi sobie ten model albo potrzebuje info służe pomocą:)
BartekFazer
Świeżak

Postprzez dzarek » 10/9/2007, 13:31

Witam
Mam na imiÄ™ Jarek.
Jeżdżę na Suzuki GS500.
chyba wystarczy na razie :P
Pozdrawiam;
dzarek
dzarek
Świeżak

Re: Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj

Postprzez lara* » 11/9/2007, 18:14

Richie napisał(a):Proponuje, aby tradycyjnie kazdy nowy user napisal kilka slow o sobie

skad jest
od kiedy. czym jezdzil, jezdzi lub chcialby jezdzic
itd ;)

allo

hmmm..... no właśnie powinnam napisać parę słów :-)

miło mi Was poznać, choć pewnie część Was już gdzieś spotkałam

od kiedy .... no tak naprawdę to od marca tego roku, a prawko zrobiłam 15 grudnia ubiegłego roku

ale co tu dużo mówić, sporo jeździłam w tym sezonie - zrobiłam ok. 12 tys. km, byłam nawet razem z mężem i znajomymi w Chorwacji :-)

było cudownie, a na czym.... YAMAHA FZ1-S Fazer

i mało..... chcę nadal śmigać na moim ukochanym motocyklu

pozdrawiam WSZSTKICH serdecznie
Załączniki
lara_p_m.jpg
Chorwacja 2007
lara_p_m.jpg (22.27 KiB) PrzeglÄ…dane 3409 razy
Nie ważne co mówią i jak mówią, ale ważne, aby nazwisko wypowiadano poprawnie :wink:

Zawsze wiedz, co mówisz - nigdy nie mów, co wiesz.

Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
lara*
Świeżak

Postprzez jknick » 12/9/2007, 13:45

to i ja sie przywitam,
mam Jawe 175 i Jawke 50, a takze Jawe 350 ale jÄ… rozbieram na czesci do Jawki. Jezdze tym bo tylko to mam, nie chce ladowac kasy w lepszy motor, bo i naprawa drozsza ale glownie chodzi o to ze niedlugo bedzie trzeba auto kupowac wiec teraz jezdze zabytkami :P Ale Jawka ogolnie jest dobra bo mi sie nie psuje i bardzo malo pali,, fakt wolna ale i tak nie zarejestrowana wiec czesciej po polnych jezdze a tam 50 to max. Jawa rzadziejj jezdze bo wiecej pali :P a moc i tak nie jest wykorzystana. Jawke odnowilem, ale nie dokonca, mam pokupionych pare rzeczy ktore zaloze do jawki.

Foty Jawy 175 & 50 & 350 na stronce amatorskiej www.cichymoto.cba.pl
SÄ… tam foty Jawki przed przemianÄ… i po.
Jawa175 & 50 | Obrazek (otwórz link) | | Jak wyglądala kiedyś? + aktualne foty? --> www.cichymoto.cba.pl
jknick
Świeżak

Postprzez jknick » 12/9/2007, 13:46

to i ja sie przywitam,
mam Jawe 175 i Jawke 50, a takze Jawe 350 ale jÄ… rozbieram na czesci do Jawki. Jezdze tym bo tylko to mam, nie chce ladowac kasy w lepszy motor, bo i naprawa drozsza ale glownie chodzi o to ze niedlugo bedzie trzeba auto kupowac wiec teraz jezdze zabytkami :P Ale Jawka ogolnie jest dobra bo mi sie nie psuje i bardzo malo pali,, fakt wolna ale i tak nie zarejestrowana wiec czesciej po polnych jezdze a tam 50 to max. Jawa rzadziejj jezdze bo wiecej pali :P a moc i tak nie jest wykorzystana. Jawke odnowilem, ale nie dokonca, mam pokupionych pare rzeczy ktore zaloze do jawki.

Foty Jawy 175 & 50 & 350 na stronce amatorskiej www.cichymoto.cba.pl
SÄ… tam foty Jawki przed przemianÄ… i po.
Jawa175 & 50 | Obrazek (otwórz link) | | Jak wyglądala kiedyś? + aktualne foty? --> www.cichymoto.cba.pl
jknick
Świeżak

Postprzez Åšwierzak » 13/9/2007, 00:51

Witam wszystkich serdecznie.
Cieszę się, że mogłem znaleźć się w tak szacownym gronie ;)

Moja przygoda z motocyklami zaczęła się 20 lat temu na "Kadecie". Potem przyszła kolej na MZki i ETZki. Były też w międzyczasie Komarki, Motorynki, Kobuzy, Jawy i Simsony. Generalnie wszystko co miało silnik.

Ale po latach przyszedł rozsądek (zrobiłem wreszcie w czerwcu 2007 prawko na motocykl) i pieniądze (zakupiłem cebulę).

Na prawku jeździłem na Gienku 250. Był to najszybszy motocykl na jaki wsiadłem. No i teraz przyszła pora na CB500.
Szkoda, że na koniec sezonu, ale i tak się cieszę. Teraz UCZĘ SIĘ jeździć na tym co mam, więc generalnie uważam się za świerzaka.

I taki też przyjąłem sobie nick.
Howgh!
W jeździe na motocyklu jest coś z pielgrzymowania - nie tyle zważamy na cel podróży, co na samą drogę.
Åšwierzak
Świeżak

Postprzez noosfer » 14/9/2007, 13:32

Witam wszystkich

Jako kolejny newbe na forum postanowilem grzecznie sie przedstawic. Na imie mam Michal, licze sobie 25 wiosen i najczesciej platam sie po Krakowie i okolicach. Moja edukacja motocyklowa jak do tej pory zahaczyla o kultowego w malopolskich okolicach simsona S51 a nastepnie przez kilka lat MZ 150, po czym ugrzezla i obecnie dosiadam tylko puszki :( Zbieram sie jednakowoz do zakupu jakiejs 600, cbr F3 lub thundercata 97-00 przed przyszlym sezonem. Jak Bog da na juz wiosne dolacze do "wierzacych i praktykujacych" :) Docelowo marzy mi sie fireblade.

Chwilowo siedze w Niemczech i pisze z ichniejszej maszyny stad brak polskich fontow - mea maxima culpa - licze na wyrozumialosc czytajacych.

Pozdrawiam
noosfer
Świeżak

Witam

Postprzez michalw80 » 14/9/2007, 21:58

Cześć,
mam 27 lat, zrobiłem prawko 31 sierpnia 2007, motocyklem jeżdżę od tygodnia :-). Wcześniej nie miałem kontaktu z motocyklami, jestem w miarę doświadczonym kierowcą samochodu (100 tys. km), ale uwielbiam jednoślady i moje Kawasaki ER-5. A już najbardziej jestem zachwycony zwyczajem pozdrawiania się na drodze przez motocyklistów :-).

Do zobaczenia na drodze :).

Michał
Michał
Kawasaki ER-5
michalw80
Świeżak

Postprzez TROPIC » 16/9/2007, 12:46

Hej ! mam na imię Andrzej jestem z okolic Nowego Sącza. mam 18 lat. (dopiero skończyłem). Aktualnie jeżdżę na mz 150. miałem już dwie motorynki i dwa simsonki. :D :D
Motocykle to moja pasja,a ,że bardzo uwielbiam na nich jeździć to już nie wspomnę. heh :) Pozdrowienia dla wszystkich motocyklistów. 8)
TROPIC
Świeżak

Postprzez Artemis » 17/9/2007, 14:43

Witam! Michał z tej strony :) 23 lata, prawko (w trakcie na kat. A - zostal egzamin), pochodze z Wrocławia ("od kiedy"? - od urodzenia? :D)

Nie jezdze niczym, jezdzilem z bratem na Kawie 636.. ale to bylo dawno i nieprawda :D
Pod koniec roku chcialbym kupic SuziÄ™ GixErka 600
Tak wiem zly pomysl.. ale tak samo jak z prawkiem na moto nikt nie wierzyl ze moge to zrobic tak teraz tym bardziej chce ten model ^^

No coz, poza tym ze lubie poczucie humoru i usmiech na twarzach innych to wiecej o mnie mozecie sie dowiedziec, rozmawiajac ze mna na GG, w Realu lub w inny mozliwy sposob :D

Ciesze sie ze tu trafilem, za sprawa takiego jednego dobrego czlowieka :D

Dzieki Simon ^^

Pozdrawiam, wszystkich :)
0-100km/h w ?? - przekonaj siÄ™ sam!
Wyścigi ślimaków na 1/4 mili już niebawem :D
Artemis
Świeżak

Jestem nowy :)

Postprzez Sebol » 18/9/2007, 13:10

Witajcie jestem nowy na tym forum bardzo podobaja mi sie tu zalozone temaciki :) Wiem tak mam na Imie Sebastian mam lat 15 :P Jezdzie Yamaha neo's 50ccm :P Ale mam nadzieje ze za rok zdam sobie na prawko A1 i bede smigał Yamaha TDR 125ccm bardzo podba mi sie ten motorek :P Pozdrawiam ziomków :)
Żyje bo mam motor on chodzi bo ma mnie...
Sebol
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości

na górê