Pytanie o Yamahe Dt 80
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pytanie o Yamahe Dt 80
Witam!!!
Chcę sobie kupić motorek Yamaha DT 80.
Interesują mnie wszystkie za i przeciw tego moto. Ile pali jak się sprawuję na asfalcie czy się często psuję v-max itp.
Dzięki romus

Chcę sobie kupić motorek Yamaha DT 80.
Interesują mnie wszystkie za i przeciw tego moto. Ile pali jak się sprawuję na asfalcie czy się często psuję v-max itp.
Dzięki romus

- romus
- Świeżak
wiem ze niepowinienem bo forum niejest do reklam ale na tej stronie są dane techniczne www.yamahadt.cba.pl i forum www.yamahadt.fora.pl w kontaktach jest gg bzyqa gostka co ma yamahe dt i wiele o tym moto wie a drugi kontakt to mój;p
chcesz jechac wolniej...to zwolnij ....chcesz jechac szybciej to w łeb sie pierdolnij
- maciekspd
- Świeżak
Siemka!!!!! Mam pytanie, czy yamaha dt 80 ma polot z mz 150??????
Bo mam ochotę nabyć ten sprzęt i się zastanawiam co wybrać MZ 150, czy yamahę dt 80 lc2 z 1994r

Bo mam ochotę nabyć ten sprzęt i się zastanawiam co wybrać MZ 150, czy yamahę dt 80 lc2 z 1994r

-
krzychu8463 - Świeżak
Ale tu koledze chodziło chyba o start??
No to wydaje mi się, że wersja LC 2 może mieć szanse z MZ-ką, nigdy niewidziałem wyścigu, ale samo to co napisał nademną romus i to, że V-max będzie porównywalny to przemawia za Yamahą
POZDRO

No to wydaje mi się, że wersja LC 2 może mieć szanse z MZ-ką, nigdy niewidziałem wyścigu, ale samo to co napisał nademną romus i to, że V-max będzie porównywalny to przemawia za Yamahą

POZDRO
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Mój kumpel ma MZ ETZ 150 i chciałbym go zaskoczyć yamaszką, którą chcę kupić
to jest link do niej: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M234116
lub
http://www.allegro.pl/item112741665_yam ... port_.html
Co o tym myślicie
Będę miał z nim polot?

lub
http://www.allegro.pl/item112741665_yam ... port_.html
Co o tym myślicie

Będę miał z nim polot?
-
krzychu8463 - Świeżak
Ty nie lepiej.
Udzielasz się w każdym poście, a gówno wiesz
. Pewnie masz w posiadaniu JAWĘ(50cm3 oczywiście) i myślisz, że ekspertem jesteś
. Lepiej idź się udzielać na forach polskich kółek 

-
krzychu8463 - Świeżak
Dobrze powiedziałes-odkurzaczy. Ja kiedy widze chłopaka który ma więcej niz 12 lat i jedzie skuterem to mi sie go żal robi. Chetnie bym go zwalil z tego czegos w czasie jazdy i mu naje***. Tak samo jak widze starszego goscia na tym czyms to to to to... Az mnie sciska !!! Facet na skuterze to juz nie facet tylko frajer i tyle. Nigdy nie kupilbym skutera bo to tylko yyyyyyyyyyyyyyyyyy i nic wiecej!!!!!!!!!!!

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Odkurzacze
Jak widzę skutera, to mi się żygać chcę. Za darmo może bym wziął(sprzedał bym) ale kupić???????????????????
Jezu trzeba być poje....anym człowiekiem.
A widzieliście kiedyś takiego miniczopera???????????
Do tego mam taki sam stosunek, jak do skuterów inaczej pierdopendów
Do wszystkich posiadaczy pizdolotów!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupcie sobie simsony!!!!!!!!!!!
(Przynajmiej nikt z was się nie będzie śmiał) 

A widzieliście kiedyś takiego miniczopera???????????

Do tego mam taki sam stosunek, jak do skuterów inaczej pierdopendów
Do wszystkich posiadaczy pizdolotów!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupcie sobie simsony!!!!!!!!!!!

-
krzychu8463 - Świeżak
Możecie kupić odemnie Simsona, mam do sprzedania
Lub zamienię na Sende z 2001r. z moją dopłatą oczywiście
P.S sry, że się tu ogłaszam ale tak jakoś wyszło
Pozdro

P.S sry, że się tu ogłaszam ale tak jakoś wyszło

Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
krzychu8463 napisał(a):Ty nie lepiej.Udzielasz się w każdym poście, a gówno wiesz
. Pewnie masz w posiadaniu JAWĘ(50cm3 oczywiście) i myślisz, że ekspertem jesteś
. Lepiej idź się udzielać na forach polskich kółek
Oj synku,synku jak ty mało wiesz !!.Na tej Jawce to ja jeżdziłem jak ty bawiłes się swoimi kozami z nosa,kture były dla ciebie wszystkim i lałeś w pieluche!!.
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
zgadzam sie na calej lini odkurzacze czyli skutery to zlomy gowna skladane chyba ze smieci to jest zlom ktory nie nadaje sie dla normalnych ludzi. Mój kolega chce kupic sobie skutera jak on cos mi o tym mowi to az mnie zalewa krwia normalnie.To mu powiedzialem jak chcesz skutera to kup przynajmniej simsona sr50 przynajmniej to nie automat i simson.
-
chatow - Świeżak
Re: Odkurzacze
krzychu8463 napisał(a):Jak widzę skutera, to mi się żygać chcę. Za darmo może bym wziął(sprzedał bym) ale kupić???????????????????Jezu trzeba być poje....anym człowiekiem.
Jak tak czytam te wasze wypociny to mi sie slabo robi...
zycze wam tylko skuterow takich jak suzuki burgman i jemu podobnych... ktore objezdzaja wiele dobrych markowych motocykli pod takim gowniarstwem jak wyzej... skutery sa dla ludzi przemieszczajacych sie do pracy w miescie, do szkoly i na zakupy... na krotkie dystanse... tak sie jakos sklada ze ich rynek jest chyba wiekszy nawet niz motocykli... jak czytam opinie takich chatow,krzychu8463 i im podobnych to przed oczami mam obraz zabitej dechami dziury, polskiego zakompleksionego zascianka, totalnego lamerstwa, polskiej megalomani, mitomanii i zwyklego niedouczenia.
Zapraszam kolegow do wizyty w krajach takich jak Anglia, Wlochy czy Hiszpania... moze zmienicie zdanie na temat skuterow...
zreszta szacunek do wszystkiego co ma 2 akola i innych kierowcow jest w waszych wypowiedziach swietnie widoczny. gratuluje. to takie gowniarstwo jak wy po dorwaniu sie do pierwszego zlomowego golfa gti spycha innych uzytkownikow drogi do rowow... myslac ze ma sportowy samochod... buahah.
strzez nas Boze przed takimi "motocyklistami"
kwazi - nie daj sie prowokowac... 12 latkom hormony pakuja i nie mozna ich winic
Ostatnio edytowano 20/10/2006, 21:46 przez Wombat, łącznie edytowano 1 raz
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
A ja mam zdanie jak wielu tu ziomków, skutery (odkurzacze) to wielkie nieporozumienie, lipa jakiej śwait nie widział, to już lepiej kupić Simsona skutera bo sam miałem 3 lata to wiem jaka z niego fajna maszyna jak na 50cm oczywiście. A teraz obecnie od 3 miesiecy posiadam Yamahe Dt125r, rewelacyjny sprzęt, opony kostki i w terenie jak na pierwsze moto sprawuje sie super.
-
Tomek_mm7 - Świeżak
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości