Zobacz wÄ…tek - Kolejny motocyklista zginÄ…Å‚ z winy kierowcy puszki
NAS Analytics TAG

Kolejny motocyklista zginÄ…Å‚ z winy kierowcy puszki

O wszystkim
_________

Postprzez mlody » 27/8/2007, 11:07

Wina po obu stronach,tyle ze zawsze skody-szczególnie Fabie,kojarza mi sie z niedzilenymi kierowcami kapelusznikami,których refleks i zachowanie na drodze pozostawia wiele do zyczenia...

ps;
to_ja8,jestes krewnym pana w bolidzie,czy poprostu nie dazysz jednosladowców sympatią?
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez DonDiego » 27/8/2007, 11:30

Tak czy siak chłopak nie żyje. Pewnie gdyby jechał w miarę normalną prędkością to by mógł zrobić jakiś manewr a tak to tylko heblowanie i plask.
Sądząc po zdjęciu to stało się to jakoś pod wieczór a wieczorem ciężej jest określić prędkość pojazdu który się zbliża, kolo pewnie se lipnął że coś się turla i wyjechał bo był daleko. A że er-one to nie zbolała picza to pewnie i prędkość też była nie mała
Więc widział go o taaaam i zanim wyjechał to był już u niego w kufrze. Napadać na kierowców aut jest łatwo owszem, ale oni też mają swoje racje. Nie staję po niczyjej stronie. Medal ma zawsze dwie strony. Kierowcy auta też pewnie nie jest łatwo, że z jego winy ktoś stracił życie.
CBR F4i Sport
VW Golf MK I GTI Pirelli 2.0 16v
DonDiego
Świeżak

Postprzez cdsMarcin » 27/8/2007, 12:33

to_ja8... Już Ci wczoraj coś mówiłem. Sam nie byłeś na miejscu wypadku a najwięcej wiesz, bo tak powiedzial kolega jadący Twoją firmową fabia... I tak pewnie cała wina pójdzie na Andrzeja, który podczas wypadku stracił życie...
W tym przypadku swój swojego broni...
A poza tym cichy ma racje, zastanów sie co piszesz...

UWAGA

Jutro odbędzie się pogrzeb ś.p. Andrzeja Kozłowskiego, zbiórka motocyklistów o godzinie 12.00 pod Statoilem w Bielsku Podlaskim. Niech nas nie zabraknie.
<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">Obrazek</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
cdsMarcin
Bywalec

Postprzez Bartez2 » 29/8/2007, 23:13

Ja jako członek rodziny chciałem podziękować dla obecnych motocyklistów za piękny gest,za to,ze byliście obecni na pogrzebie.Andrzej na pewno byłby bardzo zadowolony żeby żył.Przepraszam jest zadowolony bo on żyje tylko w innym lepszym świecie.Jestem z was dumny.Nam jako rodzinie ciężko będzie sie przyzwyczaić do jego braku bo był to bardzo dobry chłopak,ustatkowany i do tego znakomity kierowca(miał wszystkie kategorie),ale napewno pozostanie w naszych sercach.
Z podziękowaniem Bartek Ch.Brat cioteczny zmarłego.
[*]
Bartez2
Świeżak

Postprzez SzpiceR » 30/8/2007, 10:43

tępe cioty w puszkach!! do domu ziemniaki obierac a nie auto prowadzic!!

Dla chlopaka [*] jak zawsze chwila zadumy [*]
ten co sobie nie żałuje
SzpiceR
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości

na górê