moto i ubior
• Strona 1 z 1
moto i ubior
witam!otoz chcialem kupic gsxr 600 srad ale sie troszke rozmyslilem a raczej bardziej przestraszylem mocy ze wzgledu na moje male doswiadczenie i zamierzam kupic kawe er 5 i teraz moje pytanie bo juz mialem wczesniej ciuchy zakupione na sciga - a dokladniej skora ixs bantan,buty oxtar - tcs sport,rekawice rs taichi - gpr ws racing,kask agv stealth.Wszystko oczywiscie w malowaniu czarno bialym.Nie ukrywam ze trosze mnie to kosztowalo bo na 1 miejscu stawiam bezpieczenstwo ale czy bede na tej er 5 wygladal jakos mozliwie w tym czy jak dupa do srania i lepiej sie rozejrzec za czyms innym?prosze o odp 

- ZZZenonnn
- Świeżak
no chyba niespecjalnie taki ładny mundurek do takiego moto, ale tym sie nie przejmuj jak sam napisałeś najważniejsze jest bezpieczeństwo, lepiej w skorze na turystyku niż jak widze niektórych w krótkich spodenkch i koszulce na ścigaczu
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
Czym ty sie przejmujesz? Opinia innych? Olej to, za rok moze 2 zmienisz moto i ciuchy beda ok.
Podpisuje sie pod postem Kosta
Podpisuje sie pod postem Kosta
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
a ja sie podpisuje pod dwoma. sluchaj a to myslisz ze na er5 nie mozesz zaliczyc slizga? a pewnie ze rok juz kupisz ta 600tke bo jak teraz jej nie kupiles tylko dlatego ze malo masz doswiadczenia to za rok juz nabierzesz i ja kupisz i wtedy bedzie ci potrzebny
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
a no pewnie ze moznapatrykmulek napisał(a):sluchaj a to myslisz ze na er5 nie mozesz zaliczyc slizga?

- ZZZenonnn
- Świeżak
Kolego chciałbym miec takie problemy jak ty 

GS 500E, 91r -> CBR 600 F2 | http://bikepics.com/members/blatomasz/93cbr600/
-
blatomasz - Świeżak
bezpieczeństwo-- -skoro to stawiasz na pierwszym miejscu to sie niczym nie przejmuj... pozdro
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
blatomasz napisał(a):Kolego chciałbym miec takie problemy jak ty
hehe:)liczy sie to dla mnie bo nie chce wygladac jak np. gosc w skorze na tuningowanym skuterku:)Redd - wypasiony zestaw?jak najbardziej przecietny.Widze ze jednak nie mam sie co przejmowac

- ZZZenonnn
- Świeżak
olej to jak wyglądasz,,wazne jak sie w tym czujesz,,hehe sam jeździłem w dżinsach i zimowej kurtce zanim sobie kupiłem to co chciałem...to była lipa ale było ciepło i wygodnie...
www.forum.kawasaki.pl | | Kawasaki ZX-9R 00`
-
Rawro - Świeżak
W takim stroju bedziesz pewnie "wymiewany" przez ludzi, ktorzy nie maja zadnego doswiadczenia na moto.. oni tego po prostu nie rozumieja i wola widziesz goscia na scigaczu w krotkich spodenkach. Moze i kombinezon nie pasuje zbyt do ER5, ale Ci co wiedza o co chodzi beda CI tylko zazdroscic (jesli takiego jeszcze nie maja).
Sam mam kombinezon 2czesciowy i zakladam go ujezdzajac GSa.
Sam mam kombinezon 2czesciowy i zakladam go ujezdzajac GSa.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
a za ile chcesz przygarnac?:)hehe czy to akcja przygarnij kropka?:Pa wracajac do temtu to widze ze za bardzo sie zeschizowalem i nie ma czym sie przejmowac.Dzienxs wszystkim za opinie jeszcze raz
Suzuki GSF 650N | | http://pl.youtube.com/watch?v=5TA1liegF ... ed&search= | http://pl.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE | <loooooooooooooooooooooooooooool>
- ZZZenonnn
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości