Propozycje zmian
wybrańcy
można jeszcze zrobić coś takiego, że przy rejestracji obowiązkowo trzeba podawać rok swojego urodzenia. Mógłby być wyświetlany pod avatarem. Wiadomo, że niektóre dzieciaki będą przekłamywać, ale przyjemnie jest wiedzieć z osobą w jakim wieku się rozmawia
Może do niektórych wypada mówić per Pan?

można jeszcze zrobić coś takiego, że przy rejestracji obowiązkowo trzeba podawać rok swojego urodzenia. Mógłby być wyświetlany pod avatarem. Wiadomo, że niektóre dzieciaki będą przekłamywać, ale przyjemnie jest wiedzieć z osobą w jakim wieku się rozmawia

Może do niektórych wypada mówić per Pan?

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
wypada, ale wiekszosc sama mowi zeby sie zwracac na per ty (generalnie to prawie do wszystkich, poza dzialem skutery powinienem mowic na per pan/pani).... w sumie wszyscy tu sa jakby "forumowymi kolegami/kolezankami".... poza tym tak jak powiedziales- napalony 13'latek nie przyzna Ci sie do wieku i walnie sobie date urodzenia przykladowo 89....
-
kravec - Administrator
W internecie nie stosuje się zwrotów per pan/pani. Można ale nie jest to wymagane.
Ogólnie to zamiast tych tandetnych liczników postów lepsze by było po prostu info kiedy kto się zarejestrował. Jakoś bardziej przemawia do mnie ktoś kto siedzi 2 lata na forum niż ktoś kto ma 1000 postów.
Ogólnie to zamiast tych tandetnych liczników postów lepsze by było po prostu info kiedy kto się zarejestrował. Jakoś bardziej przemawia do mnie ktoś kto siedzi 2 lata na forum niż ktoś kto ma 1000 postów.
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
Licznik postów zostawcie w spokoju
Albo można by zamiast daty zarejestrowania, wprowadzić jakieś rangi w zależności od długości zarejestrowania na forum.

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
VIP - Very Impotent Person
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Popieram pomysły ale co do banów to lepiej najpierw dawać tymczasowe np. 7dni jak komuś nie przejdzie to wtedy ten normalny (długi) no wiecie o co chodzi
Weźmy np. StuntPoland tam zrobili porządek raz dwa. możnaby wprowadzić też taką powitalnie wiem że dużo roboty by z tym było ale może warto. W ogóle możnaby wprowadzic taki system jak jest na SP.

Weźmy np. StuntPoland tam zrobili porządek raz dwa. możnaby wprowadzić też taką powitalnie wiem że dużo roboty by z tym było ale może warto. W ogóle możnaby wprowadzic taki system jak jest na SP.
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
Mnie tam by to nie przeszkadzało
Ale biorąc pod uwage róznice między ścigacz.pl a SP moznaby troche łagodniejsze zasady ustalić

Ale biorąc pod uwage róznice między ścigacz.pl a SP moznaby troche łagodniejsze zasady ustalić
www.STUNTPOLAND.com | Dzida jest bogiem, freestyle nalogiem, predkosc zabawÄ… a Stunt podstawÄ…
- &rew
- VIP Åšcigacz.pl
w sensie ze co np musialbys zaoferowac?
Co do systemu rang, jestem za - moga to byc kropki, gwiazdki, cokolwiek.
Forum phpBB takze posiada modul ktory pozwala umiescic klawisz "pomogl" i liczy ile razy czyjas odpowiedz zostala w ten sposob oceniona, co s tego ze ktos ma np w mechanice 500 postow, skoro wiekszosc sa to watpliwe rady i gusla. A tak zerkajac ponizej ava widzimy "Pomogl: 200 razy" ranga "Mastah" i 800 postow.
Podobnie warningi, tez jest wtyczka do phpbb pozwalajaca adminowi/modowi wypisac ostrzezenie, jest ono widoczne w karcie użyszkodnika, i automatycznie po przekroczeniu pewnej ilosci ostrzezen osoba dostaje czasowego bana a sprawa trafia do admina (opcja w menu) co zrobic z takim userem.
Wszystkie te mody i kilka wiecej znajduje sie w distro phpBB by Przemo, ale sa dostepne normalne do pobrania. Po prostu niejaki przemo zrobil taki megamix fajnych wtyczek i powiem ze na poczatku w porownaniu z klasycznym systemem phpbb jest nieco zamieszania, ale pozniej bardzo przyjemnie mozna w tym pracowac i nawet ja, zagorzaly konserwatysta przestawilem sie
A to juz o czyms swiadczy

Co do systemu rang, jestem za - moga to byc kropki, gwiazdki, cokolwiek.
Forum phpBB takze posiada modul ktory pozwala umiescic klawisz "pomogl" i liczy ile razy czyjas odpowiedz zostala w ten sposob oceniona, co s tego ze ktos ma np w mechanice 500 postow, skoro wiekszosc sa to watpliwe rady i gusla. A tak zerkajac ponizej ava widzimy "Pomogl: 200 razy" ranga "Mastah" i 800 postow.
Podobnie warningi, tez jest wtyczka do phpbb pozwalajaca adminowi/modowi wypisac ostrzezenie, jest ono widoczne w karcie użyszkodnika, i automatycznie po przekroczeniu pewnej ilosci ostrzezen osoba dostaje czasowego bana a sprawa trafia do admina (opcja w menu) co zrobic z takim userem.
Wszystkie te mody i kilka wiecej znajduje sie w distro phpBB by Przemo, ale sa dostepne normalne do pobrania. Po prostu niejaki przemo zrobil taki megamix fajnych wtyczek i powiem ze na poczatku w porownaniu z klasycznym systemem phpbb jest nieco zamieszania, ale pozniej bardzo przyjemnie mozna w tym pracowac i nawet ja, zagorzaly konserwatysta przestawilem sie

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Już od dawna dostęp przyznawany jest w zależności od wielkości penisa.
Lovtza ma dostęp do kilku for, których nie widzicie.
Yurrei do kilku kolejnych.
Wiewiór81 jest modem
MSPANC
Lovtza ma dostęp do kilku for, których nie widzicie.
Yurrei do kilku kolejnych.
Wiewiór81 jest modem

MSPANC

Black Wind always follows
Where my white horse rides
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Im większy penis, tym więcej for widzisz... Ty niestety widzisz tylko podstawowe + fanklub 

Black Wind always follows
-
Wiewiór81 - VIP Ścigacz.pl
Szczygiw,
jest błąd w forum, wartości niższe niż 2 cm powodują zapętlenie sie procesu ładowania
jest błąd w forum, wartości niższe niż 2 cm powodują zapętlenie sie procesu ładowania

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości