Jaki Kask (zx6r) - potrzena pomoc
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Hej! Jestem tu nowa, i pewnei będziecie się ze mnie nabijać, ale co tam
Co sÄ…dzicie o kaskach Shoei??

Co sÄ…dzicie o kaskach Shoei??
-
Cruelangel - Świeżak
stealth od dolu
http://photos01.allegro.pl/photos/400x3 ... 28426412_2
http://photos01.allegro.pl/photos/400x3 ... 28426412_2
- Ziolo
- Świeżak
mar111cin napisał(a):no właśnie Zioło i co to za wcięcie w szczęce?
Tu sie chyba zaczepia warkocz zrobiony z brody,no ewentualnie mocowanie do smyczy...
Przeciez nie kazdy musi miec kask do moto... ten uchwyt sprawdzi sie w sexie perwersyjnym

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
on tak ma, troszke podwiewa jak sie glowe za mocno podniesie ale nie jezdzimy z glowa zadarta do gory wiec luzik, hehe.
w niczym nie przeszkadza, zawsze sie mozna po brodzie podrapac,wygodniej sie kask zdejmuje, chwytasz za szczene, do gory i voila
dodatkowa dobra wentylaja
w niczym nie przeszkadza, zawsze sie mozna po brodzie podrapac,wygodniej sie kask zdejmuje, chwytasz za szczene, do gory i voila

dodatkowa dobra wentylaja

- Ziolo
- Świeżak
No i doszedl. Wyglada extra od razu wymienilem na czarna szybke ( to jest to ) Jedyna lipa poki co to jest to ze bez moto jestem w pracy-fak. Jak tylko w nim wyjade napisze wiecej.
Mar111cin- to wyciecie otwiera i zamyka wlot powietrza tymi kratkami w szczece.
Chodze w kasku po firmie i strasze klientow, boja sie mnie
No i troche polatalem w agv i jest super. Jezdilem zarowno w nocy ( czarna szybka troche slabo sie nadaje do tego, na ulicy oswietlonej jeszcze jeszcze, na ciemnej drodze dramat) jak i w dzien ( za dnia bomba). Faktycznie jest troche glosny, ale aerodynamika zdecydowanie lepsza niz w lazer vertigo. Nosek jest, ale taki bardziej symboliczny, wentylacja b. dobra. Te pare niedognosci rekompensuje w 100% design kasku. (Alez ja teraz pogonie berety sprzed kosciola) Ogolnie rzecz biorac udany zakup, jak tylko przestanie gniesc uszy bedzie bombowo ( jak nie to je opirnicze
)
Mar111cin- to wyciecie otwiera i zamyka wlot powietrza tymi kratkami w szczece.
Chodze w kasku po firmie i strasze klientow, boja sie mnie

No i troche polatalem w agv i jest super. Jezdilem zarowno w nocy ( czarna szybka troche slabo sie nadaje do tego, na ulicy oswietlonej jeszcze jeszcze, na ciemnej drodze dramat) jak i w dzien ( za dnia bomba). Faktycznie jest troche glosny, ale aerodynamika zdecydowanie lepsza niz w lazer vertigo. Nosek jest, ale taki bardziej symboliczny, wentylacja b. dobra. Te pare niedognosci rekompensuje w 100% design kasku. (Alez ja teraz pogonie berety sprzed kosciola) Ogolnie rzecz biorac udany zakup, jak tylko przestanie gniesc uszy bedzie bombowo ( jak nie to je opirnicze

www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości