Zobacz wątek - CBR 600rr pęknięty klosz ... Pomozcie!
NAS Analytics TAG

CBR 600rr pęknięty klosz ... Pomozcie!

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

CBR 600rr pęknięty klosz ... Pomozcie!

Postprzez qba_99 » 21/8/2007, 22:10

Witajcie, dzisiaj pod bankiem zostawilem CBRke dosłownie na 10 minut, gdy przyszedlem motocykl leżał na boku... :/ Podniosłem i zaczynam oględziny. Pierwsze co to lagi... ale naszczescie nic sie nie stalo. Potem lampa... pękniety klosz. Lusterko sie złożylo, lekkie przytarcia, kierunek caly, motor oparł sie na crashpadzie :) (chociaz raz sie przydaly).
Najwiekszy problem mam z tym kloszem, nie mam zamiaru kupowac calej lampy bo szkoda mi na to pieniedzy... Czy da rade kupic gdzies sam klosz?

A stało się to tak ( z opowiadan starszego Pana )...
Jakaś terenowka cofając powolutko, uderzyla zderzakiem w moją lampę, lagą nic sie nie stało bo weszły pod zderzak. Motocykl upadl na bok.
Dziadek oczywiscie nie pamieta numerów, jedyne co to zielona terenowka :/. Odszkodowania nie dostane bo nie mam autokasko... Wiec co robic? Jest możliwośc kupienia takiego klosza?

A wyglÄ…da to mniej wiecej tak:
Załączniki
Zdjęcie0044.jpg
Zdjęcie0044.jpg (172.7 KiB) Przeglądane 1529 razy
qba_99
Świeżak

Postprzez rolka » 22/8/2007, 04:07

wyrazy wspolczucia ale wyglada na to ze jezeli bedziesz chcial to wymienic to bedziesz musial cala lampe kloszy niestety nie sprzedaja
rolka
Świeżak

Postprzez kamell » 22/8/2007, 08:24

nx 650
kamell
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê