CBR 600rr pęknięty klosz ... Pomozcie!
• Strona 1 z 1
CBR 600rr pęknięty klosz ... Pomozcie!
Witajcie, dzisiaj pod bankiem zostawilem CBRke dosłownie na 10 minut, gdy przyszedlem motocykl leżał na boku... :/ Podniosłem i zaczynam oględziny. Pierwsze co to lagi... ale naszczescie nic sie nie stalo. Potem lampa... pękniety klosz. Lusterko sie złożylo, lekkie przytarcia, kierunek caly, motor oparł sie na crashpadzie (chociaz raz sie przydaly).
Najwiekszy problem mam z tym kloszem, nie mam zamiaru kupowac calej lampy bo szkoda mi na to pieniedzy... Czy da rade kupic gdzies sam klosz?
A stało się to tak ( z opowiadan starszego Pana )...
Jakaś terenowka cofając powolutko, uderzyla zderzakiem w moją lampę, lagą nic sie nie stało bo weszły pod zderzak. Motocykl upadl na bok.
Dziadek oczywiscie nie pamieta numerów, jedyne co to zielona terenowka :/. Odszkodowania nie dostane bo nie mam autokasko... Wiec co robic? Jest możliwośc kupienia takiego klosza?
A wyglÄ…da to mniej wiecej tak:
Najwiekszy problem mam z tym kloszem, nie mam zamiaru kupowac calej lampy bo szkoda mi na to pieniedzy... Czy da rade kupic gdzies sam klosz?
A stało się to tak ( z opowiadan starszego Pana )...
Jakaś terenowka cofając powolutko, uderzyla zderzakiem w moją lampę, lagą nic sie nie stało bo weszły pod zderzak. Motocykl upadl na bok.
Dziadek oczywiscie nie pamieta numerów, jedyne co to zielona terenowka :/. Odszkodowania nie dostane bo nie mam autokasko... Wiec co robic? Jest możliwośc kupienia takiego klosza?
A wyglÄ…da to mniej wiecej tak:
- Załączniki
-
- Zdjęcie0044.jpg (172.7 KiB) Przeglądane 1529 razy
-
qba_99 - Świeżak
-
kamell - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości