Co Wybrac
• Strona 1 z 1
Co Wybrac

Mam małe pytanie latałem Kiedys full crossem Yzf 250 ale na Obecna chwile jest zemna moja Jadzia 450 mam może śmieszne pytanie bo znajomi wozą się 2 taktami 2t i czy przesiadka z 450 na dzikie 250 2t będzie jakoś odczówalna jazda jakieś porady do jazdy 2 t nie zmieniałbym dobrego 4t ale niestety musze bo remonty naprawde są drogie jak się ma motocykl przez ponad 3 lata i nabierząco a jak jeszcze się jest starszym i sie odkłada na budowe domu a nie chce się rozstac z choobi i pasją takze wiecie coś doradzicie jakaś porada z góry przepraszam jeśli pomyliłem temat i wiem ze 2t tańsze w utrzymaniu ale za to remonty czestrze praktycznie na moje oko 4t a 2t to ta sama połka i ksozty wychodzą te same ale chciałbym sprobować 2t i coś grosza zaoszczędzic wiem wiem na ten sport się nie powinno osczedzać ale jak ktoś ma 4t przez 10 lat i potem podliczy wydatki to fajna sumka uzbierała sie za wychukanie się po torze czy po okolinych polach i laskach

- KrySteQ
- Świeżak
Re: Co Wybrac
Jezus Marjan....
Chlopie, wez czasem slownik do reki, albo siedziesz przed komputerem czy masz ten telefon w reku, naprawde nie powinno byc problemem uzywanie interpunkcji, czy chocby sprawdzenie gramatyki oraz ortografii. I nie tlumacz sie dysleksja, bo to, co jest widoczne powyzej, to objaw zwyklego lenistwa a takze moze byc poczytane za brak szacunku dla próbujacych to potem rozszyfrowac.
Takze pomyliles temat, gdyz tak mnie sie wydaje, ze to powinno byc w dziale offroad.
Jesli dobrze zrozumialem, to chcesz sie przesiasc z motocykla 4t na 2t. Ogolne koszty beda podobne, choc przy wlasciwym uzytkowaniu 2t moze byc tansze i przedewszystkim latwiejsze w remontach. Do tego bedzie lzejsze i bardziej zwawe. Generalnie roznica bedzie dosyc istotna w jezdzie, ale nie przesadzajmy. Mysle, ze wazna kwestia jest tu takze obliczenie, czy dlugodystansowo nie taniej wyjdzie zrobic raz porzadny remont obecnego motocykla, niz kupienie kolejnego.
Chlopie, wez czasem slownik do reki, albo siedziesz przed komputerem czy masz ten telefon w reku, naprawde nie powinno byc problemem uzywanie interpunkcji, czy chocby sprawdzenie gramatyki oraz ortografii. I nie tlumacz sie dysleksja, bo to, co jest widoczne powyzej, to objaw zwyklego lenistwa a takze moze byc poczytane za brak szacunku dla próbujacych to potem rozszyfrowac.
Takze pomyliles temat, gdyz tak mnie sie wydaje, ze to powinno byc w dziale offroad.
Jesli dobrze zrozumialem, to chcesz sie przesiasc z motocykla 4t na 2t. Ogolne koszty beda podobne, choc przy wlasciwym uzytkowaniu 2t moze byc tansze i przedewszystkim latwiejsze w remontach. Do tego bedzie lzejsze i bardziej zwawe. Generalnie roznica bedzie dosyc istotna w jezdzie, ale nie przesadzajmy. Mysle, ze wazna kwestia jest tu takze obliczenie, czy dlugodystansowo nie taniej wyjdzie zrobic raz porzadny remont obecnego motocykla, niz kupienie kolejnego.
-
ChaoticBiker - Stary Wyjadacz
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości