Co siÄ™ dzieje z forum??
• Strona 2 z 2 • 1, 2
WhiteArmy00 napisał(a):Ja już wyraziłem swą opinię ...
Kasowanie nie pomorze trzeba zrobić tak jak na moim forum, napisać post w którym będą nie dozwolone rzeczy a jak ktoś się nie będzie stosował i łamał reguły to nie kasować ale gościa banować ;] u nas pomogło
Jestem ZA !
juz takie cos tu jest i nie pomogło

najlepszy sposub był to było by umieszczenia liczby ostrzezen pod avatroem

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Może pomorze .... ale co to da? ktoś będzie miał 100 ostrzeżeń i nic sobie z tego robić nie będzie, a powstaną kłótnie tylko ....
- WhiteArmy00
- Świeżak
WhiteArmy00 napisał(a):Może pomorze .... ale co to da? ktoś będzie miał 100 ostrzeżeń i nic sobie z tego robić nie będzie, a powstaną kłótnie tylko ....
np za 5 ostrzezen ban na zawsze

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
najlepiej dać liczbe ostrzeżeń pod avatarem i po np. 5 ostrzezeniach ban na wieji wieków amen
Jestem za takim pomysłami (inna sprawa że sam bana zapewne dostane bo niektuży nadali mi przydomek "LordSpamer"
a ja nie wiem dlaczego przeciesz jestem grzeczny tylko język mam niewypażony i mi sie gęba nie zamyka

a ja nie wiem dlaczego przeciesz jestem grzeczny tylko język mam niewypażony i mi sie gęba nie zamyka

Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
ban na zawsze to wedlug mnie nie zawsze jest dobre rozwiazanie... nieraz wystarczy kogos na miesiac (a nawet mniej) odstawic i sie uspokoi... w sumie bylbym za tym zeby jeszcze kogos dodac. Jak dla mnie to Szafa by sie nadawal... nie mozna tez kasowac wszystkiego. Jak mi sie cos nie podoba to pisze pod postem albo wysylam cos na priv, ale zdarzaja sie dni, ze nie mam zbytnio czasu zajac sie forum. Sa wakacje, niedlugo sie skoncza, wszystko sie uspokoi...
-
kravec - Administrator
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
- kamil1993
- Świeżak
Praca moderatorów w dziale Skutery to "syzyfowa praca" ładnie ubierając w słowa
Co się usunie temat to za chwilę ktoś założy podobny lub taki sam ...

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
heh masz przerÄ…bane
a to może dlatego że jusz jak użyją funkcji szukaj i nie znajdą tego co szukają to robią nowy tematr:D
a to może dlatego że jusz jak użyją funkcji szukaj i nie znajdą tego co szukają to robią nowy tematr:D
Gilera Runner 2005r | | http://www.bezpieczny-motocyklista.info/
- kamil1993
- Świeżak
Najwiekszy problem w tym forum to offtopy
no sami powiedzcie... pytajac o głupi filtr powietrza mozna dowiedziec sie kto co mial na obiad i gdzie na wakacjach nie byl
a co 2 wypowiedz w temacie to 3 słowa wogole nie powiazane z nim, których jedyna funkcja jest nabicie autorowi kolejnego posta. 

- venango3
- Świeżak
to ty mnie dobiles swoja pajacu....jak sie wyraza swoje zdnaie to zaraz jest **** ze jest sie debilem itd..............foru tego typo sa zajebiscie bezsensu bo kazdy po**** uzytkownik tego forum kozaczy i mysle ze wie wszystko najlepiej....
ps.**** ci w dupe pablo
ps.**** ci w dupe pablo
- maniak
- Świeżak
Jak chcecie ja was wspomódz przy modowaniu usuwaniu postów itd w dziale skutery troche wiedzy mam na temat tego ale zobaczenie w opcji szukaj czy nie było już takiego tematu i usunięcie go to nie taka trudna robota
Uważam że nalezy wywalić te wszystkie posty które sie powtórzyły nawet te stare
Nie banować za to że ktos przeklnie z rozwścieczenia!(sam jade jak szewc jak cos robie przy moto)
Banować za wyzywanie
Usuwać posty w stylu gdzie kupić benzyne albo świece po krutkim komentażu wyjasniającym
Usuwać obszerne posty typu "co sie stało jak skuter nie jedzie"
I tak jak kravec powiedział uspakajanie na 2 tygodnie
Ja zarejestrowałem sie tu z nadzieją dowiedzenia sie o zeczach o których nie słyszałem zwłaszcza z mechaniki motocyklowej i jak narazie odczułem to co pablo

Uważam że nalezy wywalić te wszystkie posty które sie powtórzyły nawet te stare
Nie banować za to że ktos przeklnie z rozwścieczenia!(sam jade jak szewc jak cos robie przy moto)

Banować za wyzywanie
Usuwać posty w stylu gdzie kupić benzyne albo świece po krutkim komentażu wyjasniającym

Usuwać obszerne posty typu "co sie stało jak skuter nie jedzie"
I tak jak kravec powiedział uspakajanie na 2 tygodnie
Ja zarejestrowałem sie tu z nadzieją dowiedzenia sie o zeczach o których nie słyszałem zwłaszcza z mechaniki motocyklowej i jak narazie odczułem to co pablo
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
VCO napisał(a):Uważam że nalezy wywalić te wszystkie posty które sie powtórzyły nawet te stare
wtedy to forum dostanie takiego zamuła jak miało niedawno, teraz jest troszke lepiej chodzi mi o wyswietlanie błędnej ilosci zakładek...
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości