Nielegalne wyścigi
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Nielegalne wyścigi
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lodz ... 62078,3322
Dla mnie to jest chore co wyprawiaja!! A co Wy na to? Byliście widzami czy uczestnikami takich zabaw??
Dla mnie to jest chore co wyprawiaja!! A co Wy na to? Byliście widzami czy uczestnikami takich zabaw??
- Damianek
- Świeżak
dla Ciebie może i chore, dla mnie nie....fajna sprawa, poświrować w nocy na pustych ulicach....
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Jezeli chodzi o mnie to uczestnicze w takich akcjach systematycznie. Bede nieskromny ale pochwale sie ze jestem 2 w klasyfikacji generalnej, (wyprzedza mnie o 5 punktow kravec) Nie widze powodu zeby robic z naszej zabawy sensacje
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Chore ? ... Rozumiem gdyby to robili w środku dnia , to tak , wtedy byłoby to chore ... A jeżeli robią to w środku nocy to co w tym złego jeżeli ruch jest praktycznie zerowy ... Chłopaki [ i dziewczyny ] chcą się po prostu wyszaleć , a że nie mają do tego zbyt wielu okazji to ścigają się w mieście ...
A ta kobieta z artykułu powinna od czasu do czasu popatrzeć w lusterka czy tam przypadkiem nic nie jedzie ... A po drugie wątpię by nie słyszała dwóch przecinaków jadących w jej stronę ...
Życzę tylko takim ludziom by nic sobie [ i nikomu ] nie zrobili ... i tyle ;]
Pozdrawiam !
A ta kobieta z artykułu powinna od czasu do czasu popatrzeć w lusterka czy tam przypadkiem nic nie jedzie ... A po drugie wątpię by nie słyszała dwóch przecinaków jadących w jej stronę ...
Życzę tylko takim ludziom by nic sobie [ i nikomu ] nie zrobili ... i tyle ;]
Pozdrawiam !
- VincentVega
- Świeżak
Re: Nielegalne wyścigi
Damianek napisał(a):http://polskalokalna.pl/wiadomosci/lodzkie/lodz/news/wyscig-po-smierc,962078,3322
zapytaj chłopaków na stuntpoland.net co o tym myślą..... pewnie myślą tak jak Ty

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Teraz tak piszesz, ale jak scigales sie z z manhatanem, kravcem, szpicerem i ze mna to mowiles inaczej. Pewnie dlatego ze byles ostani
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Ci "uczestnicy" jakby troche bardziej wysilili mozgi a nie silniki krecac do 18 tys obrotow to by pewnie moze wpadli na pomysl wynajecia toru poznan na caly dzien, a zapewne jest duuuuuuuzo uczestnikow takich wyscigow to mylse ze zgromadzeniem funduszy na wynajecie tory by niebylo problemu.
Pozdrawiam i gratuluje pomyslu i zycze duzo "sukcesow" scigania sie po ulicach jak pojeby.
Pozdrawiam i gratuluje pomyslu i zycze duzo "sukcesow" scigania sie po ulicach jak pojeby.
Pasek od sieksona 

-
kuba - Świeżak
Dla mnie to fajna sprawa takie nielegalne wyscigi. Jest adrenka gdy mykasz 200 km/h w nocy po swoim miescie. Skuterem mykam tylko 90 na godzine ale jak bede pelnoletni to kupie sobie cos wiekszego to pewnie tez sie poscigam na ulicach mojego miasta 

Moja moto
| | http://www.bikepics.com/members/Neos007/

-
Neos007 - Świeżak
"Wyścig po śmierć" a jakoś nikt nie zginął i nikomu nic się nie stało. A pani Ania niech do samochodu nie wsiada bo przestraszy się byle ptaka na drodze.
Ludzie to już nie mają o czym pisać, tylko jak co sezon motocykli się czepiają. Państwo razem z mediami to jedna wielka propaganda by od ludzi kasę wyciągać. A nikt nie pomyśli że ludzie potrzebują rozrywki, dzieciaki boisk i placów zabaw a w miastach jak na lekarstwo tego wszystkiego. Potem powstają grupy młodych ludzi którzy w formie buntu rozrabiają, tacy jak dresiarze i inna biedna część społeczeństwa. Potem kradną komórki i rowery bo rodzice nie mają na nowe spodnie dla swojego syna, następnie z jednych wyrastają pijaki z innych groźni przestępcy. Czemu gazeta tego nie napisze, czemu nie pisze że dziś pani Ania po raz 10 w dziurę wpadła i o mało jej kierownicy z rąk nie wyrwało i że kolejny motocyklista poślizną się na białych pasach i na nieposprzątanym piasku na zakręcie. Albo czemu nie napisze że policja nie może pochwalić się odnalezieniem skradzionych aut i motocykli, ale za to może pochwalić się ilością wlepionych mandatów prostym ludziom.
Ludzie to już nie mają o czym pisać, tylko jak co sezon motocykli się czepiają. Państwo razem z mediami to jedna wielka propaganda by od ludzi kasę wyciągać. A nikt nie pomyśli że ludzie potrzebują rozrywki, dzieciaki boisk i placów zabaw a w miastach jak na lekarstwo tego wszystkiego. Potem powstają grupy młodych ludzi którzy w formie buntu rozrabiają, tacy jak dresiarze i inna biedna część społeczeństwa. Potem kradną komórki i rowery bo rodzice nie mają na nowe spodnie dla swojego syna, następnie z jednych wyrastają pijaki z innych groźni przestępcy. Czemu gazeta tego nie napisze, czemu nie pisze że dziś pani Ania po raz 10 w dziurę wpadła i o mało jej kierownicy z rąk nie wyrwało i że kolejny motocyklista poślizną się na białych pasach i na nieposprzątanym piasku na zakręcie. Albo czemu nie napisze że policja nie może pochwalić się odnalezieniem skradzionych aut i motocykli, ale za to może pochwalić się ilością wlepionych mandatów prostym ludziom.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Ania powinna siedziec na swoim Zielonym Wzgórzu.

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
mlody napisał(a):Ania powinna siedziec na swoim Zielonym Wzgórzu.
Pięknie powiedziane. Niech leczy lęki i histerie.
Ongoing Success
-
eeee Anka napewno ma zal bo nikt nie chcial jej przewiezc to teraz sie msci... 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Ja powiem tak: jak ktoś chce, niech się ściga. Pod warunkiem, że jest naprawdę dobrym kierowcą, żeby nie zabić siebie albo innych (np. pani Ani xP). Co do torów, łatwo powiedzieć "wynajmijcie sobie". A ile takich torów, które można wynająć jest w Polsce? I przecież to sporo kosztuje, a ci "ścigacze" nie są przecież tak bogaci jak kluby sportowe.
- Zed'sDeadBaby
- Świeżak
Motocykliści to jedna z grup w którą powinni wierzyć ludzie, za wiarę we własny umysł, odwagę i PRAWDĘ której nie jest w stanie przyjąć większość społeczeństwa.
I święta PRAWDA są zwyczajnie zazdrośni o to że zawsze się bali podjąć ryzyko i wyjść życiu na przeciw. I teraz jeżdżą Tico, Daewoo i innymi katamaranami o mocy nie więcej niż 1.4 Diesel. Zwyczajni tchórze i zwierzęta bez własnej woli i umysłu. Teraz się mszczą za własne słabości.
I święta PRAWDA są zwyczajnie zazdrośni o to że zawsze się bali podjąć ryzyko i wyjść życiu na przeciw. I teraz jeżdżą Tico, Daewoo i innymi katamaranami o mocy nie więcej niż 1.4 Diesel. Zwyczajni tchórze i zwierzęta bez własnej woli i umysłu. Teraz się mszczą za własne słabości.
Ongoing Success
-
wedlug m nie to jest niebezpieczne ale w dzisiejszych czasach jazda motocyklm wogole jest niebezpiczna ale mysle ze takie wyscigi to fajna sprawa i chetnie wzialbym w tym udzial ale jako widz heheh moze za pare lat jako kierowca.pozdrawiam anke 

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Kuba napisał(a):Ci "uczestnicy" jakby troche bardziej wysilili mozgi a nie silniki krecac do 18 tys obrotow
poczytaj sobie synu jeszcze troszkę świerszczyków. 18 tys obrotów niezłe

- GrzeÅ›
- Świeżak
wracajac do tematu mysle ze takie wyscigi to super sprawa bo mozna przetestowac maszyne i umiejetnosci no i cos zarobic(do konca nie wiem ale ogladalo sie filmy hehe
)

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości