mam problem z suzuki rg 80
			 • Strona 1 z 1

mam problem z suzuki rg 80
kupiłem suzuki rg 80  jeździłem nią i ostatnio zaczeła palić mi sie kontrolka neutral co ona oznacza? i wogóle jak ktoś wie to nie powie mi co oznaczają te wszystkie kontrolki 
 a ha i jeszcze jak ktoś posiada suzuki rg to prosze o jego numer gg to  sobie pogadamy

- bolus rg 80
 - Świeżak

NEutral
kur...to oznacza bieg jałowy czyli tzw LUZ od keidy koles ejzdzisz na motorze..
PS:Ja posiadam rg 80 chcesz to wbijaj na moje gg to pogadamy a propo rg 80 to spoko sprzęt moge vi wytłumaczyc wszystko czego wnium neirozumiesz:P Exclamation Exclamation Evil or Very Mad

PS:Ja posiadam rg 80 chcesz to wbijaj na moje gg to pogadamy a propo rg 80 to spoko sprzęt moge vi wytłumaczyc wszystko czego wnium neirozumiesz:P Exclamation Exclamation Evil or Very Mad
- 

ZELEK RG - Świeżak

Nie wiem czy to normalne ale jak zauważyłem, gdy przekręcam kluczyk w stacyjce mojej "Suzy" to na chwile zapala się kontrolka OIL. Wymieniłem go na początku sezonu także nie powinno się to pojawiać a przecieków nie mam. Czy to norma?
				__  __\
O>T<O
Suzuki RG 80
			O>T<O
Suzuki RG 80
- 

Pedro - Świeżak

OK ok jezu macie nerwy jak z tobom maciek wytrzymuja ludzie jak o byle  co sie juz burzysz  haha.Pedro to normalne ze ci sie zaswieca tak ma byc...
				Każdy Temat w którym sie udziele robi się zaraz popularny...
			- 

ZELEK RG - Świeżak

• Strona 1 z 1

Powrót do Motorowery do 50 ccm