Jaką oponę przód i napęd polecacie Bandit 650n
• Strona 1 z 1
Jaką oponę przód i napęd polecacie Bandit 650n
Siema, jak w temacie, co polecacie 120/70 ZR17 MC 58W oraz jaki napęd do bandita 2005? Z góry dzięki, pozdro
maqs
maqs
- Maqs
- Świeżak
Re: Jaką oponę przód i napęd polecacie Bandit 650n
Cześć,
A dlaczego nie taki sam model opony jak masz na tyle? Pod względem prawnym nie ma problemu możesz mieć dwie inne opony ale pod względem właściwości opon lepiej mieć ten sam model na dwóch osiach.
A dlaczego nie taki sam model opony jak masz na tyle? Pod względem prawnym nie ma problemu możesz mieć dwie inne opony ale pod względem właściwości opon lepiej mieć ten sam model na dwóch osiach.
-
setup - Świeżak
Pod względem prawnym nie ma problemu możesz mieć dwie inne opony....
W PL tak. Sprobuj za granica, n.p. w DE.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
CO masz na myśli pytając o napęd? Marka? Rozmiar?
No place, no race - Mick Doohan
-
MisieqMP - Świeżak
Fugu napisał(a):Pod względem prawnym nie ma problemu możesz mieć dwie inne opony....
W PL tak. Sprobuj za granica, n.p. w DE.
nie ma zamiaru, bo w motocyklu to nie dorzeczne

Ale wątkotwórca chyba wybrał bo siedzi cicho

-
setup - Świeżak
Cześć, sory że zaspałem troche z odpisywaniem, kupiłem niedawno Pirelli Diablo Stradę, chciałbym dowiedzieć się czy ktoś z Was jeździł na tej gumie, bo są opony i opony oraz różne opinie na jej temat, podobno strasznie długo i ciężko się zagrzewa. Z tyłu mam Michelin Pillot i zastanawiam się czy jej nie wymienić właśnie na Michelina. Granicy przekraczać nie zamierzam, chodzi mi o właściwości jezdne. Czytam komentarze jej dotyczące i mam mieszane uczucia. Napęd już zamontowałem Did-a, więc jest ok.
- Maqs
- Świeżak
Sam piszesz że Strada może mieć problemy z nagrzaniem, z tyłu masz Michałka więc teoretycznie możesz mieć taką sytuację że tył ładnie będzie lepił a Strada z przodu jeszcze nie. Taki układ więc jest bezsensu.
W związku z tym że opinie są różne o oponach jedni twierdzą siak a inni srak, więc nie dojdziesz jaki komplet różnych producentów będzie dobrze współpracował. Dlatego zdecyduj się na komplet od jednego producenta.
W związku z tym że opinie są różne o oponach jedni twierdzą siak a inni srak, więc nie dojdziesz jaki komplet różnych producentów będzie dobrze współpracował. Dlatego zdecyduj się na komplet od jednego producenta.
-
setup - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości