Zobacz wÄ…tek - Honda CBR 1000RR 2009r.
NAS Analytics TAG

Honda CBR 1000RR 2009r.

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Honda CBR 1000RR 2009r.

Postprzez freddypl » 18/2/2017, 16:03

Witam i proszÄ™ o pomoc

Jest to mój pierwszy post lecz serwis i forum śledzę od wielu lat. Jestem akurat na kupnie motocykla i wybór padł na Hondę CBR 1000RR. Przez ostatnie lata jeździłem CBR 600RR wiec chcę dalej kontynuować swoja przygodę z Hondą. I tu moje pytanie. Czy ktoś może był oglądać lub kojarzy Hondę z ogłoszenia? Mam do niej 500 km do przejechania więc fajnie by było coś wcześniej o niej wiedzieć. Jest ona od osoby prywatnej co dla mnie jest plusem. Proszę o jakiekolwiek spostrzeżenia i uwagi w związku z tym motocyklem.

https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cbr ... yIK3Z.html

Pozdrawiam wszystkich i z góry dzięki za pomoc :D
freddypl
Świeżak

Postprzez ChaoticBiker » 18/2/2017, 16:24

Duzym plusem jest to, ze 5 lat u jednego wlasciciela.

Minusem jest nielegalny sposob zamocowania rejestracji, motocykl prawdopodobnie nie mial lekkiego zycia (co przy tak niskim przebiegu nie powinno miec znaczenia).
No i wlasnie przebieg, 19 000km swiadczy o tym, ze przez 8 lat motocykl robil ok. 2000km rocznie. Wiadomo, ze motocykle zazwyczaj najwiecej "nawijaja" przez pierwszy rok, a ciezko mi uwierzyc, zeby pierwszy wlasciciel sprzedal motocykl z przebiegiem 6 000km, wiec obecny wlascicilel naprawde bardzo malo tym jezdzil. Albo przebieg nie jest prawdziwy (chcialbym zaznaczyc, ze porownywalne przebiegi na otomoto maja roczniki 2013/2014, prosze sprawdzic samemu).

Chyba, ze faktycznie, obecny wlasciciel wyciagal moto tylko do robienia zdjec na fejsbuczka, niedzielny przelot 3km wokol komina i tyle.

Jesli da sie to jakos potwierdzic, to mysle, ze mozna brac, ale fajnie by bylo, zeby ktos pojechal to zobaczyc na zywo.
ChaoticBiker
Stary Wyjadacz

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości

na górê