Ubranie na poczÄ…tek
• Strona 1 z 1
Ubranie na poczÄ…tek
Witam!
Właśnie planuję zakup mojego pierwszego motocykla (Honda CBR 125) ale chcę najpierw w miarę niedrogo skompletować komplet ubrań. Prosiłbym o ocenę wybranej przeze mnie odzieży i radę
Kask - Lazer Bayamo Z-Line (otwórz link)
Kurtka - Adrenaline Mesh RS (otwórz link)
Spodnie - Adrenaline Stube (otwórz link)
Buty - Probiker Active (otwórz link)
Rękawice - Probiker PR-14 (otwórz link)
P.S. Mam 174cm i ~60kg
Właśnie planuję zakup mojego pierwszego motocykla (Honda CBR 125) ale chcę najpierw w miarę niedrogo skompletować komplet ubrań. Prosiłbym o ocenę wybranej przeze mnie odzieży i radę

Kask - Lazer Bayamo Z-Line (otwórz link)
Kurtka - Adrenaline Mesh RS (otwórz link)
Spodnie - Adrenaline Stube (otwórz link)
Buty - Probiker Active (otwórz link)
Rękawice - Probiker PR-14 (otwórz link)
P.S. Mam 174cm i ~60kg
- Arthis
- Świeżak
Super, dzięki
A kurtka, spodnie i kask sÄ… w porzÄ…dku?
Jeśli chodzi o buty to może być coś takiego (otwórz link)?

A kurtka, spodnie i kask sÄ… w porzÄ…dku?
Jeśli chodzi o buty to może być coś takiego (otwórz link)?
- Arthis
- Świeżak
Zdecydowanie lepsze kapcie. Buty, kurtka i kask dadzÄ… radÄ™.
Radziłbym jeszcze wybrać się do intermotors- mają i Adrenaline i może uda Ci się coś utargować jak będziesz brał razem (10% praktycznie muszą dać, a może i 15).
Radziłbym jeszcze wybrać się do intermotors- mają i Adrenaline i może uda Ci się coś utargować jak będziesz brał razem (10% praktycznie muszą dać, a może i 15).
-
kravec - Administrator
Ten zestaw jest ok. Tak jak pisałem- z butami poniżej 600zł jest ciężko- trzeba szukać coś z mocnych wyprzedaży (ostatnie sztuki itp.) lub z firmy typu probiker (różne opinie są), rebelhorn. O! przypomniało mi się- Shima ma niezłe kapcie w dobrych cenach. Falco niestety znacznie podrożało w ostatnich latach więc poniżej 600 raczej ciężko by było. A jak już 600zł to pomyśleć nad S-MX-6'kami.
Z kurtkami i spodniami nie jestem teraz na bieżąco. Co mogę doradzić to zerknij na jakieś starsze modele Helda lub RST bo to zawsze półka wyżej- może się coś uda.
Z kurtkami i spodniami nie jestem teraz na bieżąco. Co mogę doradzić to zerknij na jakieś starsze modele Helda lub RST bo to zawsze półka wyżej- może się coś uda.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości