Kawasaki ER6 2013
• Strona 1 z 1
Kawasaki ER6 2013
Co sądzicie? Cena wydaje się dziwnie niska, brak lewego setu i przytarty prawy, poza tym brak innych uszkodzeń ?? Mam do niego ok 200km, ale czy opłaca się w ogóle jechać i oglądać?
http://allegro.pl/kawasaki-er6-er6n-201 ... 85226.html
http://allegro.pl/kawasaki-er6-er6n-201 ... 85226.html
- foramenovale
- Świeżak
No rozumiem, w takim razie zakładając iż z motocyklem nic poza brakiem setu nie jest.. to dalej się opłaca, bo komplet setów do tego modelu kosztuje ok 600 zł.. Przebieg też wydaje się realny. Martwi mnie jednak to, że uszkodzenia nie wyglądają na typowe, tym bardziej, że reszta jest nienaruszona. Co myślicie ?
- foramenovale
- Świeżak
Nie strach kupować takie moto w taką pogodę, bez możliwości jazdy, pewnie i bez możliwości obejrzenia w ciepłym pomieszczeniu? Co myślicie o zakupie motocykla zimą?
Z jednej strony wybór większy, ceny niższe, ale mnie jednak zimno zniechęca - ponieważ jestem ciepłolubny mróz może mieć wpływ na wynik oględzin.
Z jednej strony wybór większy, ceny niższe, ale mnie jednak zimno zniechęca - ponieważ jestem ciepłolubny mróz może mieć wpływ na wynik oględzin.
- multifan4
- Świeżak
hmmm widać że stoi od lata (trawka dookoła). Więc skoro to taka super okazja to dlaczego jeszcze nie poszedł od lata?
IMHO handlarz wie że tam był większy dzwon i było więcej robione. Sety zostawił do zrobienia nowemu nabywcy dla nie poznaki że to tylko takie uszkodzenia było. Taki dowód że tylko tyle i łatwe to to w naprawie.
IMHO handlarz wie że tam był większy dzwon i było więcej robione. Sety zostawił do zrobienia nowemu nabywcy dla nie poznaki że to tylko takie uszkodzenia było. Taki dowód że tylko tyle i łatwe to to w naprawie.
-
setup - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości