Dainese kombinezon, kurtka
• Strona 1 z 1
Dainese kombinezon, kurtka
Witam, miałem na oku kurtke, model D1 Racing, ale zwróciłem uwagę na dość korzystne całego kombinezonu od Dainese. Czym się różni Laguna Seca od Avro? Ceny mają podobne, mowa tu oczywiscie o kombinezonach dwuczesciowych. Czesto bym uzywal samej kurtki, z ew. spodniami jeansowymi. Sprzęt sportowo - turystyczny, wiekszosc czasu po miescie i powiedzcie co lepiej kupić:
1. Kurtka Dainese, spodnie jeans - koszt 2500
2. Kombinezon Dainese Laguna albo Avro do 3000-35000
Mam 175 cm i 94 kg, w jaki rozmiar od Dainese celować? Mierzyłem kilka marek, jednak nie miałem okazji Dainese a tak się składa, że na produkty tej firmy będę mógł wyhaczyć jakiś rabat. Dlatego też prośba, może ktoś poleci jakieś rękawice z tej firmy? Zależy na komforcie i cenie jeżeli można, dlatego jakiś mniej hardcorowy model. Dziękuje i pozdrawiam
1. Kurtka Dainese, spodnie jeans - koszt 2500
2. Kombinezon Dainese Laguna albo Avro do 3000-35000
Mam 175 cm i 94 kg, w jaki rozmiar od Dainese celować? Mierzyłem kilka marek, jednak nie miałem okazji Dainese a tak się składa, że na produkty tej firmy będę mógł wyhaczyć jakiś rabat. Dlatego też prośba, może ktoś poleci jakieś rękawice z tej firmy? Zależy na komforcie i cenie jeżeli można, dlatego jakiś mniej hardcorowy model. Dziękuje i pozdrawiam
- Automasa
- Świeżak
Nie wiem czy miałeś kiedyś kombi 2-częściowy ale kurtka jest tak krótka, że bez spodni do których ją mocujesz suwakiem raczej nie da się jej używać. Jakimś tam rozwiązaniem może być wszycie do jeansów połowy suwaka pasującego do Twojej kurtki ale znowu jeansy mogą być "zna krótkie" i nie sięgną do suwaka kurtki. Ja jestem o kilka cm wyższy a ważę podobnie i mam rozmiar 58, myślę że też by Ci taki pasował. Jak chcesz śmigać po mieście to jeansy spoko, choć takiej ochrony jak dobra skóra nie dadzą. Ewentualnie rozważ tekstylną kurtkę albo skórzaną oddzielną którą będziesz ubierał właśnie do jeansów.
Triumph Speed Triple 955i 2002
-
ded - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości