125 kat.B dojazd do pracy
• Strona 1 z 1
125 kat.B dojazd do pracy
Witam,
szukam motocykla, który mieści się w wymogach kat. B i ma głównie służyć do dojazdu do pracy. Mam 181cm i 102kg wagi, więc raczej mały ścigacz mi się złamie
Cenowo myślę, że do 4 tys (używany jak najbardziej wchodzi w grę). Czasami chciałbym robić nim 300km do rodzinki, ale jeśli wpłynie to znacznie na cenę to mogę zostać przy pociągu
Z góry wielkie dzięki za pomoc
szukam motocykla, który mieści się w wymogach kat. B i ma głównie służyć do dojazdu do pracy. Mam 181cm i 102kg wagi, więc raczej mały ścigacz mi się złamie

Z góry wielkie dzięki za pomoc
- rka123
- Świeżak
Za taką w dobrym stanie musiałbym dać co najmniej 7tys, więc to sporo powyżej zakładanej ceny
4 założyłem jako takie maksymalne maksimum. Widzę, że dużo osób pisze o suzuki gn125 albo hyosung cruise, rzeczywiście warto? Może jest coś jeszcze, czego nie udało mi się znaleźć?

- rka123
- Świeżak
Z powodu na Swoje gabaryty zapomnij o GN-ku czy innych małych modelach bo będziesz wyglądał na nich jak na psie.
Prawdę mówiąc, to masz bardzo niewielkie pole manewru w temacie wyboru, podjedź do jakiegokolwiek sprzedającego varadero i cyknij sobie fotkę na nim, przymierz się i sam oceń czy temat dla Ciebie.
Prawdę mówiąc, to masz bardzo niewielkie pole manewru w temacie wyboru, podjedź do jakiegokolwiek sprzedającego varadero i cyknij sobie fotkę na nim, przymierz się i sam oceń czy temat dla Ciebie.
DR125se
- sito79
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B