Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Uprzejmy jak motocyklista
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Uprzejmy jak motocyklista

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Uprzejmy jak motocyklista

Postprzez Åšcigacz » 7/11/2016, 10:50

Dyskusja na temat: Uprzejmy jak motocyklista
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Uprzejmy jak motocyklista
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/11/2016, 10:50

Przykro mi bardzo, ale wina motocyklisty. Od samego początku nagrania widać, że Ford pływa po jezdni i nie trzyma pasa ruchu, co powinno być alarmem, że kierowca robi coś zupełnie niezwiązanego z prowadzeniem pojazdu. Podjeżdżanie w martwą strefę prawidłowo jadącego samochodu jest niebezpieczne, a co dopiero tutaj. Podobnie wyprzedzanie na skrzyżowaniach... A to, że babka popatrzyła w lusterko, jeszcze nie oznacza, że coś w nim zauważyła! W tej sytuacji leżący na kolanach tablet wcale mnie nie zaskoczył.<br><hr>pirx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/11/2016, 11:27

Komentatorzy napisał(a):Przykro mi bardzo, ale wina motocyklisty. Od samego początku nagrania widać, że Ford pływa po jezdni i nie trzyma pasa ruchu, co powinno być alarmem, że kierowca robi coś zupełnie niezwiązanego z prowadzeniem pojazdu. Podjeżdżanie w martwą strefę prawidłowo jadącego samochodu jest niebezpieczne, a co dopiero tutaj. Podobnie wyprzedzanie na skrzyżowaniach... A to, że babka popatrzyła w lusterko, jeszcze nie oznacza, że coś w nim zauważyła! W tej sytuacji leżący na kolanach tablet wcale mnie nie zaskoczył.<br><hr>pirx<br>
Tak, motocyklista jest generalnie winny jak już wsiądzie na motor. Winny wszystkiego od głupoty policji i władz po głupotę kierowców. WINNY!<br><hr>Kubek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/11/2016, 13:02

Jeżdżę ta trasa do pracy za każdym razem i nie pierwszy raz widzÄ™ takie cuda 😉<br><hr>Grzesiek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/11/2016, 15:06

Komentatorzy napisał(a):Przykro mi bardzo, ale wina motocyklisty. Od samego początku nagrania widać, że Ford pływa po jezdni i nie trzyma pasa ruchu, co powinno być alarmem, że kierowca robi coś zupełnie niezwiązanego z prowadzeniem pojazdu. Podjeżdżanie w martwą strefę prawidłowo jadącego samochodu jest niebezpieczne, a co dopiero tutaj. Podobnie wyprzedzanie na skrzyżowaniach... A to, że babka popatrzyła w lusterko, jeszcze nie oznacza, że coś w nim zauważyła! W tej sytuacji leżący na kolanach tablet wcale mnie nie zaskoczył.<br><hr>pirx<br>
Bardzo mi przykro,ale kogo jest wina? ktoś sie rozbił? wiec k***a nikogo nie jest wina.
Po co to moralistyczne ****?<br><hr>egon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 15 gości

na górê