[Aktualności] Wejdź pod koła, miej potem pretensje...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Wejdź pod koła, miej potem pretensje...
Dyskusja na temat: Wejdź pod koła, miej potem pretensje...
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wejdź pod koła, miej potem pretensje...
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wejdź pod koła, miej potem pretensje...
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kamera jest na kasku, więc weź pod uwagę, że linia wzroku kierującego nie sięga wyżej niż samochody.<br><hr>bbKomentatorzy napisał(a):Kierownik też niezbyt sprytny, panią widać z kilkudziesięciu metrów..<br><hr>dark.o<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gościu jednak na moje oko jechał zbyt szybko między tymi stojącymi autami. Ma szczęście, że babcia uciekła, i nic się nie stało.
Odkąd mi w podobnej sytuacji typ otworzył drzwi 2 metry przede motocyklem, pomiędzy stojącymi autami toczę się na prawdę powoli.<br><hr>hans
Odkąd mi w podobnej sytuacji typ otworzył drzwi 2 metry przede motocyklem, pomiędzy stojącymi autami toczę się na prawdę powoli.<br><hr>hans
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A po czym stwierdzasz że motocyklista jedzie za szybko? A jeśli tak to o ile za szybko jedzie? Czyżbyś miał miernik w oczach? Motocyklista korzystał z drogi na której ma prawo się poruszać to ta kobieta przechodziła w niedozwolonym miejscu. Proszę nie wydawać opinii bez podania faktów. <br><hr>TomaszKomentatorzy napisał(a):Gościu jednak na moje oko jechał zbyt szybko między tymi stojącymi autami. Ma szczęście, że babcia uciekła, i nic się nie stało.
Odkąd mi w podobnej sytuacji typ otworzył drzwi 2 metry przede motocyklem, pomiędzy stojącymi autami toczę się na prawdę powoli.<br><hr>hans<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O tyle, że nie był w stanie się zatrzymaćKomentatorzy napisał(a):Gościu jednak na moje oko jechał zbyt szybko między tymi stojącymi autami. Ma szczęście, że babcia uciekła, i nic się nie stało.
Odkąd mi w podobnej sytuacji typ otworzył drzwi 2 metry przede motocyklem, pomiędzy stojącymi autami toczę się na prawdę powoli.<br><hr>hans<br>Komentatorzy napisał(a):A po czym stwierdzasz że motocyklista jedzie za szybko? A jeśli tak to o ile za szybko jedzie? Czyżbyś miał miernik w oczach? Motocyklista korzystał z drogi na której ma prawo się poruszać to ta kobieta przechodziła w niedozwolonym miejscu. Proszę nie wydawać opinii bez podania faktów. <br><hr>Tomasz<br>
Kogo boli noga / głowa/ plecy jak ktoś Ci otworzy drzwi, zajedzie drogę itd...?
tego co jechał tak szybko, że nie zdołał się zatrzymać
A wina jest babci to nie dość, że nie zachowała ostrożności to przebiegała przez jezdnię.
<br><hr>pwm
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
troche to słabe kierownik przecież widział z oddali jadąc przecież babci która nie patrzy w jego stronę , mógł spokojnie zwolnić i upewnić się czy mu pod koło nie wyskoczy a ten tak jakby polował na nią <br><hr>wielki wezyrk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szczerze mówiąc to ta zła strona u starszych osób. Pomimo tego, że wina leży po ich stronie to i tak próbują wyjść na swoim. Tak jak tutaj ewidentnie to widać. No ale cóż poradzić. Wina pieszego oczywiście. A potem jak coś się stanie to obwinia sie kierowce oczywiście<br><hr>Endriex
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystko fajnie jednak motocyklista jechal zbyt szybko wg mnie, sam smigam codzień między autami, inaczej nie jezdze ale tu bylo ewidentnie zbyt szybko, za malo czasu na reakcję, gdyby jechał wolniej dalby radę wychamować, niestety my motocyklisci musimy mysleć za wszytskich na drodze i obok niej<br><hr>Farbol
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nic nie jechal za szybko po prostu babka nawet nie raczyla sie wychylic mogl ją przerzucić dwa auta dalej i byłaby jej wina.<br><hr>jebaćstarakurweKomentatorzy napisał(a):Wszystko fajnie jednak motocyklista jechal zbyt szybko wg mnie, sam smigam codzień między autami, inaczej nie jezdze ale tu bylo ewidentnie zbyt szybko, za malo czasu na reakcję, gdyby jechał wolniej dalby radę wychamować, niestety my motocyklisci musimy mysleć za wszytskich na drodze i obok niej<br><hr>Farbol<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to kamera widziala a nie on majster polaczku<br><hr>xdKomentatorzy napisał(a):troche to słabe kierownik przecież widział z oddali jadąc przecież babci która nie patrzy w jego stronę , mógł spokojnie zwolnić i upewnić się czy mu pod koło nie wyskoczy a ten tak jakby polował na nią <br><hr>wielki wezyrk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości