Łancuch i zębaty do enduro
• Strona 1 z 1
Łancuch i zębaty do enduro
Siemka postanowiłem zmienic zembaty tył przód i myśle też zmienic łancuch przy okazji teraz jakiej firmy polecacie co sadzicie o firmie DiD czy to będzie dobry wybór z mojej strony oraz czy łancuch z ornigami tak się to pisze chyba słyszałem że ujmuje mocy czy zwykły normalny jakiejs innej fimry ..... help

- Ninia114
- Świeżak
jak wymieniasz zębatki to warto i łancuch, wszystko sie zuzywa, zebatki sie wycierają jak dasz nowy łancuch na stare zebatki to sie nowy łancusz szybko powyciąga. i odwrotnie, jak łancuch wyciągniety, to nowe zebatki szybko szlag trafi.
wiec wymieniaj komplet - jaka firma ? obojetne DID, renthal, CZ, RK, JT - wszystko to niezłe napędy są, a firm jest troche wiecej, kwestia jeszcze modelu i oznaczenia... ale nawet nie wiem co masz za motocykl. łancuch oringowy jest duzo zywotniejszy od zwykłego, ale ma wieksze opory wiec małe motocykle mogą odczuwalnie stracic troche kopyta.
wiec wymieniaj komplet - jaka firma ? obojetne DID, renthal, CZ, RK, JT - wszystko to niezłe napędy są, a firm jest troche wiecej, kwestia jeszcze modelu i oznaczenia... ale nawet nie wiem co masz za motocykl. łancuch oringowy jest duzo zywotniejszy od zwykłego, ale ma wieksze opory wiec małe motocykle mogą odczuwalnie stracic troche kopyta.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1