Trudne sprawy [18+]
Pirelli angel ST. Kumpel sobie do rn09 zalozyl ostatnio na przod na probe. Niby kamien wg pewnej osoby z tego forum (patrz Kaai), a na radomiu zrollowala sie mu na rantach podobnie do mojej BT 016 pro i lepila mu elegancko. Trzaskal na niej czasy w okolicy 42 sekund co jest spoko wynikiem. Przebiegi na nich mozna trzaskac tez spore.
-
Krmtzzz - VIP Ścigacz.pl
tez bym angelsa polecil, bo opinie ma naprawde dobre i przebiegi kosmiczne.
nie mowilem ze nie da sie tym na torze jezdzic ja po prostu nie umiem, mam blokade psychiki jesli mam taka twarda gume w dotyku + kilka razy mi uciekal przod (bo tyl to akurat norma), a na tych bt po mniejszej "wycieczce" gumy duzo cieplejsze i lepiej kleja moim zdnaiem, ale tze szybciej zejdzie bo to nie taki typowy turystyk.
nie mowilem ze nie da sie tym na torze jezdzic ja po prostu nie umiem, mam blokade psychiki jesli mam taka twarda gume w dotyku + kilka razy mi uciekal przod (bo tyl to akurat norma), a na tych bt po mniejszej "wycieczce" gumy duzo cieplejsze i lepiej kleja moim zdnaiem, ale tze szybciej zejdzie bo to nie taki typowy turystyk.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
senekkorzenna napisał(a):Ja założyłem do CeBuli Haydenau i kleiła spoko.
To nie drogie opony ale podobno w Szwabi je robią.
Ale chaba w tej Chinskiej
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
andy7 napisał(a):senekkorzenna napisał(a):Ja założyłem do CeBuli Haydenau i kleiła spoko.
Ale chaba w tej Chinskiejsuhy-19 napisał(a):Pany poleci ktoś jakaś tania turystyczna opone? Bo szykuje mi się dłuższa trasa a na sportową szkoda kasy
Nie podales, czy ma byc kartofel czy ma byc opona ?
Angel ST nie jest zly lepsiejszy tylko Metzeler Z6 na nim do dzis buja sie niemiecka policja ( ale jak ogolnie wiadomo oni nie potrafia jezdzic i pojecia nie Maja )
Najlepsza opona turystyczna obecnie jest Metzeler Z8 ( BMW 1600 ) tyle, ze ca 2000 km krotszy przebieg oid Z6
Jakiej dlugosci ma byc trasa ?
NA ta wloszczyzna zo moze jednak Z6 bo moze sie okazac, ze malo miesa na niej zostanie przy jej mmencie obrotowym
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
senekkorzenna napisał(a):Ja założyłem do CeBuli Haydenau i kleiła spoko.
Ale chaba w tej Chinskiej
suhy-19 napisał(a):Pany poleci ktoś jakaś tania turystyczna opone? Bo szykuje mi się dłuższa trasa a na sportową szkoda kasy
Nie podales, czy ma byc kartofel czy ma byc opona ?
Angel ST nie jest zly lepsiejszy tylko Metzeler Z6 na nim do dzis buja sie niemiecka policja ( ale jak ogolnie wiadomo oni nie potrafia jezdzic i pojecia nie Maja )
Najlepsza opona turystyczna obecnie jest Metzeler Z8 ( BMW 1600 ) tyle, ze ca 2000 km krotszy przebieg oid Z6
Jakiej dlugosci ma byc trasa ?
NA ta wloszczyzna zo moze jednak Z6 bo moze sie okazac, ze malo miesa na niej zostanie przy jej mmencie obrotowym
- andy7
- Moderator
pany, potrzebuje lever guardy/protectory. chodzi o to ustrojstwo w miejsce ciezarka kiery ktore chroni przed przypadkowym wcisniecia hebla. nigdy bym o tym nie myslal ale ostanito zrobilem stopala przez łokiec kumpla i chyba zainwestuje..
i teraz pytanie, jest sens pchac sie w rizomy po 400zl? bo widze ze ceny takiego czegos od chnczykow po 10$ do rizomy po 100$. ktos cos?
i teraz pytanie, jest sens pchac sie w rizomy po 400zl? bo widze ze ceny takiego czegos od chnczykow po 10$ do rizomy po 100$. ktos cos?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Mam samochód, który dużo przeszedł, m.in swego czasu został dmuchnięty z parkingu . Trzeba go zezłomować, na wczoraj, bo kończy się ubezpieczenie i przegląd, a nie uśmiecha mi się płacić za trupa. Problem polega na tym, że właścicielem samochodu jest ojciec, który większość roku spędza poza granicami kraju i w najbliższym czasie nie ma możliwości pojawić się w kraju. Czy ja mogę się tego trupa pozbyć, wysłać go na złom, wyrejestrować i zgłosić złomowanie ubezpieczycielowi posiadając wszystkie dokumenty pojazdu, czy załatwi to wyłącznie właściciel?
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
glenroy -0 ale to jak sobie wyobrazasz. ze nie twoj (rozumiem ze nie jestes wspolwpascicielme, nie majac upowaznienia) zezlomujesz czyjs samochod?
to wez auto sasiada i je zezlomuj
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):glenroy -0 ale to jak sobie wyobrazasz. ze nie twoj (rozumiem ze nie jestes wspolwpascicielme, nie majac upowaznienia) zezlomujesz czyjs samochod?
Wyobrażam sobie to tak, że jak mi zajebali samochód z dowodem w schowku, to gówno kogo obchodziło, że jestem właścicielem, bo gość który dysponował dowodem mógł sobie z tym samochodem zrobić wszystko . Dlatego pytam, czy da radę to jakoś załatwić i czy ewentualnie jakieś upoważnienie załatwiło by sprawę.
-
Glenroy - Moderator
Dobra, już po wszystkim Postanowiłem go wystawić na sprzedaż, nie spodziewał bym się nigdy, że na 23 letnie audi 80 będę miał lawinę telefonów i sprzedam go w 15 minut
-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):Dobra, już po wszystkim Postanowiłem go wystawić na sprzedaż, nie spodziewał bym się nigdy, że na 23 letnie audi 80 będę miał lawinę telefonów i sprzedam go w 15 minut
Kuwa a ja swojego Leona sprzedaje 3 miesiąc a naprawdę nic mu nie brakuje dobrze wyposażony w porównaniu do innych.
Ogólnie jest tak że auto za 2-3 tyś łatwiej sprzedać niż te od 10 wzwyż bo wtedy wybrzydzają
Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
Glenroy napisał(a):Dobra, już po wszystkim Postanowiłem go wystawić na sprzedaż, nie spodziewał bym się nigdy, że na 23 letnie audi 80 będę miał lawinę telefonów i sprzedam go w 15 minut
Ile wziąłeś? :0
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
Devil 125 napisał(a):Kuwa a ja swojego Leona sprzedaje 3 miesiąc a naprawdę nic mu nie brakuje dobrze wyposażony w porównaniu do innych.
Ja ze swoimi zegnam sie przy srednim wypadku, zwlaszcza gdy zbliza sie magiczny wiek 3 lat, z regoly jest to ponag 10 kola ale w innej walucie
Mam stalego odbiorce ale czasami trafi sie ktos inny kto da wiecej
Tym sposobem unikam calego korowodu zwiazanego ze sprzedaza.
Ostatnio edytowano 11/6/2016, 14:19 przez andy7, łącznie edytowano 1 raz
- andy7
- Moderator