kobieta i cross
• Strona 1 z 1
kobieta i cross
hejka.potrzebowałabym jakiegoś jednośladzika na popołudniowe spacerki w teren no i też czasem do miasta a nie cierpię skuterków. do tej pory ujeżdżałam bandziorka i tym podobne szosówki ale troche mi to za ciężkie.jestem mała babka i przy pełnym baku na przystankach czasem miałam większego stresa niż frajde.pomożecie???;);)
no a kasa to tak 10-15tyś max.
no a kasa to tak 10-15tyś max.
- kerrera
- Świeżak
hm.... a może SuperMoto ? lekki, zwinny i przyjemny
do "spacerków w terenie" bedzie OK, a do miasta idealny...
Pozdr

do "spacerków w terenie" bedzie OK, a do miasta idealny...
Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
- mateo Fazer 600
- Świeżak
ja myślę że supermoto lub enduro czy cross wcale nie będzie tak znakomitym rozwiązaniem. Teoretycznie jest lżejsze ale za to jest wyższe a co za tym idzie ma wyżej środek ciężkości, także jeżeli się przechyli to jest ciężej go utrzymać, a zwłaszcza jeżeli mówisz że nie należysz do największych. radziłbym to dobrze przemyśleć. 

- streetfighter-1
- Świeżak
Supermoto wcale nie jest takie wysokie (a przynajmniej w porównaniu do swojego bardziej nasterydowanego brata enduro). Może Yamaha XT660 - mówią że troche słaby ale mnie się podoba i jest dosyć wytrzymały.
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
średnia wysokość siedzenia zarówno w szosówkach jak i tych supermoto mieści się pomiędzy 770 a 900mm-to do opanowania przez moje na szczęście nie najkrótsze kończyny;).
Gorzej z wagą.bandzior miał ponad 200kg i taki dłuugi jakiś był.KTM LC 4 ma 150kg +paliwko, yamaha XT ponad 170kg. nigdy nawet nie miałam okazji na tego typu bryczkach siedzieć żeby sprawdzić czy dam radę.
Jeszcze zastanawiałam się nad plasticzkiem jakimś typu 600rr, sama nie wiem-jak to baba:). aaa no i podstawowy dylemat pierwszy: -jak to brzęczy taki jednocylindrowy supermoto??? a dylemat drugi:czy czuć że to zrywne maszyny(innymi słowy-czy czuć tę moc między nogami hi hi hi):)
pozdrawiam
Gorzej z wagą.bandzior miał ponad 200kg i taki dłuugi jakiś był.KTM LC 4 ma 150kg +paliwko, yamaha XT ponad 170kg. nigdy nawet nie miałam okazji na tego typu bryczkach siedzieć żeby sprawdzić czy dam radę.
Jeszcze zastanawiałam się nad plasticzkiem jakimś typu 600rr, sama nie wiem-jak to baba:). aaa no i podstawowy dylemat pierwszy: -jak to brzęczy taki jednocylindrowy supermoto??? a dylemat drugi:czy czuć że to zrywne maszyny(innymi słowy-czy czuć tę moc między nogami hi hi hi):)

pozdrawiam
- kerrera
- Świeżak
Na enduro bardziej czuć moc niż na 600 rr. Bardziej targa za tą kierownicą dlatego że pozycja jest bardziej wyprostowana i większe opory powietrza są. 

- streetfighter-1
- Świeżak
-
lukaszs551 - Świeżak
• Strona 1 z 1