Pomocy!!!
• Strona 1 z 1
Pomocy!!!
Siema,
Przewrócił mi się w garaży motocykl (gs500f), złamało mi sie prawe lusterko (pal licho) i wyciekło mi coś z niego. Niesprawdzalem jeszcze dokladnie co. Proszę uspokuncie mi i powiedzcie, że to normalne i powiedzcie co to mogło być, co mam sprawdzić?
Przewrócił mi się w garaży motocykl (gs500f), złamało mi sie prawe lusterko (pal licho) i wyciekło mi coś z niego. Niesprawdzalem jeszcze dokladnie co. Proszę uspokuncie mi i powiedzcie, że to normalne i powiedzcie co to mogło być, co mam sprawdzić?
- panzervi
- Świeżak
Leff aleś dosrał z tym płynem
Jak to była F'ka to może olej z chłodnicy oleju którą GS 500 F miał montowaną. Jak dalej nie wiesz co to, to ściągnij owiewkę... 5 minut roboty.
Jak to była F'ka to może olej z chłodnicy oleju którą GS 500 F miał montowaną. Jak dalej nie wiesz co to, to ściągnij owiewkę... 5 minut roboty.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
SkoQ napisał(a):Leff aleś dosrał z tym płynem
fakt, zapomnialem, ze to nie jest chlodzone plynem ... no coz, sorka
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości