Yamaha TDM 850 3vd wymiana oleju w lagach Pomoc.
• Strona 1 z 1
Yamaha TDM 850 3vd wymiana oleju w lagach Pomoc.
Witam,
Mam taki problem padł mi uszczelniacz w prawej ladze, zakupiłem nowe uszczelniacze lecz nie wiem ile mam wlać oleju.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Mam taki problem padł mi uszczelniacz w prawej ladze, zakupiłem nowe uszczelniacze lecz nie wiem ile mam wlać oleju.
Z góry dzięki za odpowiedź.
- MANIEK1123
- Świeżak
Kolego, na 93% nikt Ci na no pytanie nie odpowie, chyba że sprowokowany przeze mnie przywali prosto z mostu: 420ml
ale wątpię. Bo nikt za Ciebie tego szukać po całym internecie nie będzie, a każde lagi mają przewidzianą dla siebie ilość oleju.
W związku z tym poleciłbym Ci zadzwonić do ASO Yamahy, tam przy odrobinie życzliwości podadzą Ci od razu z katalogu ile i jaki olej. Google, ASO Yamaha, nr. tel... dzień dobry... itd.
W innym wypadku szukaj po forach internetowych albo inszych katalogach. Ktoś gdzieś na pewno w całym internecie to w jakimś poście napisał

W związku z tym poleciłbym Ci zadzwonić do ASO Yamahy, tam przy odrobinie życzliwości podadzą Ci od razu z katalogu ile i jaki olej. Google, ASO Yamaha, nr. tel... dzień dobry... itd.

W innym wypadku szukaj po forach internetowych albo inszych katalogach. Ktoś gdzieś na pewno w całym internecie to w jakimś poście napisał

Yamaha FZR 1000
- vardana
- Świeżak
bardzo czesto jest go mniej w lagach tego starego duzo mniej nieraz
wlej po 500 ml i tyle a jak uwazasz ze za duzo to po 450 ml i tyle,

wlej po 500 ml i tyle a jak uwazasz ze za duzo to po 450 ml i tyle,
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1