Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Latające odłamki vs szyba w motocyklu
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Latające odłamki vs szyba w motocyklu

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Latające odłamki vs szyba w motocyklu

Postprzez Åšcigacz » 23/5/2016, 15:06

Dyskusja na temat: Latające odłamki vs szyba w motocyklu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Latające odłamki vs szyba w motocyklu
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2016, 15:06

Szafa jak szafa, rzeczywiście szczęście motocyklista miał. Można spekulować co by się stało gdyby jej nie miał. 3 dni temu jadąc motocyklem jadąc z prędkością 100 km/h gołąb porwał lewe lusterko i palca wybił przy okazji. Następnego dnia kolejnego gołębia zmiotłem jadąc samochodem. Przypadek? Uwzięły się na mnie skurwysyny :D <br><hr>Scyzor
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2016, 15:23

Komentatorzy napisał(a):Szafa jak szafa, rzeczywiście szczęście motocyklista miał. Można spekulować co by się stało gdyby jej nie miał. 3 dni temu jadąc motocyklem jadąc z prędkością 100 km/h gołąb porwał lewe lusterko i palca wybił przy okazji. Następnego dnia kolejnego gołębia zmiotłem jadąc samochodem. Przypadek? Uwzięły się na mnie skurwysyny :D <br><hr>Scyzor<br>
Zręczny, skubaniec: "jadąc z prędkością 100 km/h gołąb porwał lewe lusterko i palca wybił przy okazji" :D<br><hr>Lestat77
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2016, 21:14

Komentatorzy napisał(a):Szafa jak szafa, rzeczywiście szczęście motocyklista miał. Można spekulować co by się stało gdyby jej nie miał. 3 dni temu jadąc motocyklem jadąc z prędkością 100 km/h gołąb porwał lewe lusterko i palca wybił przy okazji. Następnego dnia kolejnego gołębia zmiotłem jadąc samochodem. Przypadek? Uwzięły się na mnie skurwysyny :D <br><hr>Scyzor<br>
Komentatorzy napisał(a):Zręczny, skubaniec: "jadąc z prędkością 100 km/h gołąb porwał lewe lusterko i palca wybił przy okazji" :D<br><hr>Lestat77<br>
Pewnie jechal na dwa palce jak to sie zwykle jezdzi wiec golab uderzyl w wyprostowany palec,, mozesz nie wiedziec jeszcze, dwa palce oplataja manetke (maly i serdeczny) a wskazujacy i srodkowy na klamce sprzegla, nauczysz sie kiedys.<br><hr>ZeneK CBRF3evo4 Turbo Project
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê