[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...
Dokumencik.eu omijaj z daleka syf taki że Masakra <br><hr>AniaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):oferuje międzynarodowe prawo jazdy wydane w usa<br><hr>maks<br>Komentatorzy napisał(a):Witam.Jestem zainteresowana kategoria B.Prosze o kontakt i szczegöly.Aga<br><hr>aga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co ty pierdolisz to syf jakich mało,napisy z tuszu na folii wady same !!!!!!!Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):dokumencik.eu
jedyna fachowa i uczciwa firma w Polsce<br><hr>realista<br>Komentatorzy napisał(a):Powiem tak, zamawiałem 2 dokumenty kontakt rewelacja, paczkę dostałem po 2 dniach, jakość rewelacja, naprawdę nie wiem skąd takie opinie, nie wiem jak inne serwisy ale Pana Jakuba Polecam serdecznie, na pewno jeszcze nie jeden raz skorzystam z jego fert. Jeszcze raz serdecznie polecam.
Paweł D <br><hr>Paweł D <br>
A na dodatek oryginał przypomina w około 20%<br><hr>Wkurwiona
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nic nie polecam wszystko to syf pod wodą schadzi tusz <br><hr>AniaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):oferuje międzynarodowe prawo jazdy wydane w usa<br><hr>maks<br>Komentatorzy napisał(a):Witam.Jestem zainteresowana kategoria B.Prosze o kontakt i szczegöly.Aga<br><hr>aga<br>Komentatorzy napisał(a):Dokumencik.eu omijaj z daleka syf taki że Masakra <br><hr>Ania<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a ile kosztuje i czy legalnie<br><hr>karolaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Zdecydowanie u prawo.jazdy@hush.com nie wierz w te oszukancze strony na kazdej mnie oszukali a ten gosc zalatwil<br><hr>Anduin<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja to kupiłam to jest zwykłym tuszem zrobione na plastiku pod palcem zachodzi ,,,,,wpisz sobie w Google nazwę drukarki którą ten badziew robią,podobienstwo do prawdziwego dokumentu 30% ,<br><hr>AniaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Zdecydowanie u prawo.jazdy@hush.com nie wierz w te oszukancze strony na kazdej mnie oszukali a ten gosc zalatwil<br><hr>Anduin<br>Komentatorzy napisał(a):a ile kosztuje i czy legalnie<br><hr>karola<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kup Jakość prawdziwe i fałszywe paszporty (passportquality@gmail.com) Wizy, licencji, karty ID, SSN
Produkujemy prawdziwe i fałszywe paszporty, prawa jazdy, akty urodzenia, dowód osobisty dla wszystkich krajów świata. jesteśmy profesjonalistami i robimy to od ponad dziesięciu lat siedmiu dziś. Oferujemy tylko oryginalne wysokiej jakości fałszywe paszporty, prawa jazdy, legitymacje, pieczątki i inne produkty do następujących krajów: Australii, Belgii, Meksyku, Hiszpanii, Brazylii, Kanadzie, Finlandia, Francja, Irlandia, Portugalia, Szwecja, Niemcy, Włochy, Holandia, Wielka Brytania, USA i wielu innych krajach. Jesteśmy najlepsi producenci dokumentów jakości, z czego ponad milion naszych dokumentów krążących na całym świecie. Kontakt ": passportquality@gmail.com
Słowa kluczowe: kupić fałszywy paszport internetowy, licencji kierowcy, fałszywych paszportów, kierowca licencji fałszywe paszporty, podrobiony paszport
jak zrobić fałszywy paszport w domu, ekspres do fałszywego paszportu, fałszywe paszporty, które pracują, aby fałszywy paszport Internecie<br><hr>jordanrey
Produkujemy prawdziwe i fałszywe paszporty, prawa jazdy, akty urodzenia, dowód osobisty dla wszystkich krajów świata. jesteśmy profesjonalistami i robimy to od ponad dziesięciu lat siedmiu dziś. Oferujemy tylko oryginalne wysokiej jakości fałszywe paszporty, prawa jazdy, legitymacje, pieczątki i inne produkty do następujących krajów: Australii, Belgii, Meksyku, Hiszpanii, Brazylii, Kanadzie, Finlandia, Francja, Irlandia, Portugalia, Szwecja, Niemcy, Włochy, Holandia, Wielka Brytania, USA i wielu innych krajach. Jesteśmy najlepsi producenci dokumentów jakości, z czego ponad milion naszych dokumentów krążących na całym świecie. Kontakt ": passportquality@gmail.com
Słowa kluczowe: kupić fałszywy paszport internetowy, licencji kierowcy, fałszywych paszportów, kierowca licencji fałszywe paszporty, podrobiony paszport
jak zrobić fałszywy paszport w domu, ekspres do fałszywego paszportu, fałszywe paszporty, które pracują, aby fałszywy paszport Internecie<br><hr>jordanrey
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widze ze konkurencja dokumencika.eu rozpowszechnia bzdury,moge z czystym sumieniem potwierdzić ze dokumencik.eu wysyla nie oszukuje dokumenty sa bardzo dobrej jakości,zamawiam od kilku tygodni i jestem bardzo zadowolony wiec potencjalni klienci nie czytajcie tych niepochlebnych komentarzy to po prostu konkurencja wypisuje bzdury a ja polecam ta firme dzialaja szybko i profesjonalnie mam to sprawdzone-polecam<br><hr>RomekKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):dokumencik.eu
jedyna fachowa i uczciwa firma w Polsce<br><hr>realista<br>Komentatorzy napisał(a):dokumencik.eu to oszusci
co prawda wysyłają, ale coś co się do niczego nie nadaje
strata kasy<br><hr>marek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
złodzieje :<a href="http://www.dokumencik.com" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.dokumencik.com</a>/ ich dane Mariusz PodolakKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):dokumencik.eu
jedyna fachowa i uczciwa firma w Polsce<br><hr>realista<br>Komentatorzy napisał(a):wydaje mi sie ze prawko-dowod.pl poki co sa najlepsi, nawet porownujac z dokumencik.eu - lepiej doplacic troche a miec wszystko gites.<br><hr>RemekGos<br>Komentatorzy napisał(a):uwaga oszust!!! sam sie oszuscie polecasz!!!!!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):Gosciu Ja sie nie polecam.bylem tylko na Ukrainke i wiem ze sa moiwosci.czytaj dokladnie.nie oferuje nimomu tego typu uslug.dzialam w innej branzy a moanowocie domowe spa na kazda kieszeń<br><hr>szaraczek<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://www.DOKUMENCIK.ML" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.DOKUMENCIK.ML</a> złodzieje nie wpłacać żadnych zalicek<br><hr>xxxx<br>Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kupilem dzieki pomocy Pana Jacka ze strony <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a><br><hr>KamilD<br>Komentatorzy napisał(a):sam u siebie kupiles oszuscie prawko???<br><hr>ugio<br>
dane ich konta nie wpłacać pieniędzy:
małgorzata weiser
63 1870 1045 2078 1253 2698 0001<br><hr>xxx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
facet konkretny smialo mozna pisac i spotkac sie z nim w trojmiesice zalatwil mi uprawnienia na wozki widlowo + kat b e czas ozcekiwania ze wszystkim 45 dni nie ma sie do czego przyczepic ! wkoncu ktos kto potrafi to naprawde ogarnac. Polecam wszystkim ktorzy szukaja drogi na skroty jego email phejmrat@wp.pl<br><hr>yanosikMKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Dzień Dobry, nazywam sie Andriej i organizuje kursy prawa jazdy na Ukrainie (5 lat) na wszystkie kategorie, z Wpisem Do Rejestru. Zapewniam sprawy urzędowe: Meldunek, Szkola jazdy, Egzamin, (możliwy Osobisty odbiór w urzedzie), Transport, (ewentualna wymiana) !! NIE POBIERAM ZALICZEK !! Płatne Przy Odbiorze !! Krótkie terminy ! Sprawnie ! Bezproblemowo !
PL: (+48) 691-775-587 UA: (+38) 098-286- 871-218 m@il: prawkoandrzej@tlen. pl<br><hr>Andriej<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam pomocy w kat a<br><hr>greg<br>Komentatorzy napisał(a):tutaj phejmrat@wp.pl <br><hr>anonymouse<br>Komentatorzy napisał(a):dzieki kolego odrazu po wiadomosci napisalem do gostka i dzis odbieram dokumentserdeczne dzieki !! jak gdybym mogl sie odwidzieczyc pisz na moj email<br><hr>got6<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
potwierdzam bez oszustw i zaliczek można wyrobic jedynie u tego Pana bezzaliczek@safe-mail.netKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
placicie dopiero po odbiorze i prawo jazdy ma wpis bo sprawdzałem<br><hr>prawko
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
UGIO najwiekszy oszust,klamca na portalu scigacz pl oraz tur info pl uwaga gosc ma swoje ogloszenia dotyczace prawa jazdy korzysta z safe-mail oraz wyludza przelewy weryfikacyjne ... co myslales durniu ze cie nie namierze????<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Oferuje możliwość załatwienia świadectwa ukończenia liceum ogólnokształcącego, liceum zawodowego, maturę. średnie wykształcenie i matura do załatwienia od ręki. Możliwość odbioru osobistego! kontakt: jery.ko@wp.pl
dyskrecja!. Proszę tylko o przemyślane oferty i nie oczekiwać zaproszenia na uroczyste rozdanie świadectw
Dyskrecja i Uczciwość wymagana po obu stronach!<br><hr>JK<br>Komentatorzy napisał(a):Hej potrzebuje kupic świadectwo ukończenia liceum ile to kosztuje?prosze o szybką odp pozdrawiam<br><hr>Agnieszka<br>Komentatorzy napisał(a):potrzebuję swiadectwo ukonczenia szkoły średniej 696595816<br><hr>nagel<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam prawo jazdy kat.B swiadectwo ukonczenia technikum handlowego wraz z.matura i dyplomemem
513 218 505<br><hr>pilne<br>Komentatorzy napisał(a):ja zalatwilem u m.kupiec.poz@interia.eu 27 dni koszt 4600 zl odbior w urzedzie + status na infocar<br><hr>leszekmeszek<br>Komentatorzy napisał(a):oszust i naciagacz!!! klamca!! gnojek juz chce 4600 !!!UWAGA OSZUST!!!<br><hr>ugio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
UGIO najwiekszy oszust,klamca na portalu scigacz pl oraz tur info pl uwaga gosc ma swoje ogloszenia dotyczace prawa jazdy korzysta z safe-mail oraz wyludza przelewy weryfikacyjne ... co myslales durniu ze cie nie namierze????<br><hr>UGIOKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie załatwić prawo jazdy kat A, B, C, i T. Dokument w 100% legalny bez żadnych podróbek.
kontakt:
grzegorz.bucala.prawko@onet.pl<br><hr>Grzegorz<br>Komentatorzy napisał(a):oszust i naciagacz!! nie da sie zalatwic prawka !!!!<br><hr>ugio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
HAHAHAHHAHAHA jasne ze najwiekszy oszustem jestem !!!!! po Tobie!!! dnojku i naciagaczu!! widze ze psuje Wam interesy ze tak piszecie.... <br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie załatwić prawo jazdy kat A, B, C, i T. Dokument w 100% legalny bez żadnych podróbek.
kontakt:
grzegorz.bucala.prawko@onet.pl<br><hr>Grzegorz<br>Komentatorzy napisał(a):oszust i naciagacz!! nie da sie zalatwic prawka !!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):UGIO najwiekszy oszust,klamca na portalu scigacz pl oraz tur info pl uwaga gosc ma swoje ogloszenia dotyczace prawa jazdy korzysta z safe-mail oraz wyludza przelewy weryfikacyjne ... co myslales durniu ze cie nie namierze????<br><hr>UGIO<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja oszczegam ludzi zeby nikomu nie wplacali pieniedzy gnoju!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie załatwić prawo jazdy kat A, B, C, i T. Dokument w 100% legalny bez żadnych podróbek.
kontakt:
grzegorz.bucala.prawko@onet.pl<br><hr>Grzegorz<br>Komentatorzy napisał(a):oszust i naciagacz!! nie da sie zalatwic prawka !!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):UGIO najwiekszy oszust,klamca na portalu scigacz pl oraz tur info pl uwaga gosc ma swoje ogloszenia dotyczace prawa jazdy korzysta z safe-mail oraz wyludza przelewy weryfikacyjne ... co myslales durniu ze cie nie namierze????<br><hr>UGIO<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak ty wsystko dobrze wiesz co trzeba uzywac?!!!! takie gnoje jak ty to w lochach gnic powinny!!!! wez sie szmato za robote a nie naciagasz ludzi na tysiace....<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !
Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>Komentatorzy napisał(a):Oferuje możliwość załatwienia świadectwa ukończenia liceum ogólnokształcącego, liceum zawodowego, maturę. średnie wykształcenie i matura do załatwienia od ręki. Możliwość odbioru osobistego! kontakt: jery.ko@wp.pl
dyskrecja!. Proszę tylko o przemyślane oferty i nie oczekiwać zaproszenia na uroczyste rozdanie świadectw
Dyskrecja i Uczciwość wymagana po obu stronach!<br><hr>JK<br>Komentatorzy napisał(a):Hej potrzebuje kupic świadectwo ukończenia liceum ile to kosztuje?prosze o szybką odp pozdrawiam<br><hr>Agnieszka<br>Komentatorzy napisał(a):potrzebuję swiadectwo ukonczenia szkoły średniej 696595816<br><hr>nagel<br>Komentatorzy napisał(a):Sprzedam prawo jazdy kat.B swiadectwo ukonczenia technikum handlowego wraz z.matura i dyplomemem
513 218 505<br><hr>pilne<br>Komentatorzy napisał(a):ja zalatwilem u m.kupiec.poz@interia.eu 27 dni koszt 4600 zl odbior w urzedzie + status na infocar<br><hr>leszekmeszek<br>Komentatorzy napisał(a):oszust i naciagacz!!! klamca!! gnojek juz chce 4600 !!!UWAGA OSZUST!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):UGIO najwiekszy oszust,klamca na portalu scigacz pl oraz tur info pl uwaga gosc ma swoje ogloszenia dotyczace prawa jazdy korzysta z safe-mail oraz wyludza przelewy weryfikacyjne ... co myslales durniu ze cie nie namierze????<br><hr>ugio<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
UWAGA TEZ OSZUST!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):potwierdzam bez oszustw i zaliczek można wyrobic jedynie u tego Pana bezzaliczek@safe-mail.net
placicie dopiero po odbiorze i prawo jazdy ma wpis bo sprawdzałem<br><hr>prawko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
SAM SIEBIE POLECASZ OSZUSCIE!!!! JESTES OSZUST I ZERO ZEBY TAK OSZUKIWAC LUDZI NA DUZE PIENIADZE!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):Dzień Dobry, nazywam sie Andriej i organizuje kursy prawa jazdy na Ukrainie (5 lat) na wszystkie kategorie, z Wpisem Do Rejestru. Zapewniam sprawy urzędowe: Meldunek, Szkola jazdy, Egzamin, (możliwy Osobisty odbiór w urzedzie), Transport, (ewentualna wymiana) !! NIE POBIERAM ZALICZEK !! Płatne Przy Odbiorze !! Krótkie terminy ! Sprawnie ! Bezproblemowo !
PL: (+48) 691-775-587 UA: (+38) 098-286- 871-218 m@il: prawkoandrzej@tlen. pl<br><hr>Andriej<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam pomocy w kat a<br><hr>greg<br>Komentatorzy napisał(a):tutaj phejmrat@wp.pl <br><hr>anonymouse<br>Komentatorzy napisał(a):dzieki kolego odrazu po wiadomosci napisalem do gostka i dzis odbieram dokumentserdeczne dzieki !! jak gdybym mogl sie odwidzieczyc pisz na moj email<br><hr>got6<br>
Komentatorzy napisał(a):facet konkretny smialo mozna pisac i spotkac sie z nim w trojmiesice zalatwil mi uprawnienia na wozki widlowo + kat b e czas ozcekiwania ze wszystkim 45 dni nie ma sie do czego przyczepic ! wkoncu ktos kto potrafi to naprawde ogarnac. Polecam wszystkim ktorzy szukaja drogi na skroty jego email phejmrat@wp.pl<br><hr>yanosikM<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
JASNE ZE TU WSZYSCY OSZUSCI I NACIAGACZE! nikt tu prawka nie zalatwi !!! bo to nie mozliwe matoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugioKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):dokumencik.eu
jedyna fachowa i uczciwa firma w Polsce<br><hr>realista<br>Komentatorzy napisał(a):wydaje mi sie ze prawko-dowod.pl poki co sa najlepsi, nawet porownujac z dokumencik.eu - lepiej doplacic troche a miec wszystko gites.<br><hr>RemekGos<br>Komentatorzy napisał(a):uwaga oszust!!! sam sie oszuscie polecasz!!!!!!!<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):Gosciu Ja sie nie polecam.bylem tylko na Ukrainke i wiem ze sa moiwosci.czytaj dokladnie.nie oferuje nimomu tego typu uslug.dzialam w innej branzy a moanowocie domowe spa na kazda kieszeń<br><hr>szaraczek<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://www.DOKUMENCIK.ML" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.DOKUMENCIK.ML</a> złodzieje nie wpłacać żadnych zalicek<br><hr>xxxx<br>Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kupilem dzieki pomocy Pana Jacka ze strony <a href="http://www.jazda.phorum.pl" target="blank" class="link" rel="nofollow">www.jazda.phorum.pl</a><br><hr>KamilD<br>Komentatorzy napisał(a):sam u siebie kupiles oszuscie prawko???<br><hr>ugio<br>Komentatorzy napisał(a):złodzieje :<a href="http://www.dokumencik.com" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.dokumencik.com</a>/ ich dane Mariusz Podolak
dane ich konta nie wpłacać pieniędzy:
małgorzata weiser
63 1870 1045 2078 1253 2698 0001<br><hr>xxx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co ty pierdolisz za bzdury,chcesz się dorobić na czyjejs naiwności,ktos kto robi takie rzeczy nigdy nie ogłosił by się na Internecie adres IP jest do zamierzenia,zeby załatwić takie coś trzeba mieć wpływy,i sporo pieniędzy!!!!!!! A ty jesteś zwykłym dupkiem ktury żeruje na ludzkiej naiwności,tye w temacie wyrafinowany głąbie <br><hr>AniaKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>Komentatorzy napisał(a):potwierdzam bez oszustw i zaliczek można wyrobic jedynie u tego Pana bezzaliczek@safe-mail.net
placicie dopiero po odbiorze i prawo jazdy ma wpis bo sprawdzałem<br><hr>prawko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam serdecznie chcialam sie spytac czy to jest jeszcze aktualne i znowu oszust masz numer do tego goscia.<br><hr>JOANNAKomentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich kturzy załatwiajom prawo jazdy potrzebuje kat b pilnie ! oto moje gg 8328032<br><hr>olaf<br>Komentatorzy napisał(a):witam szukam opinij o gosciu czy ktos uniego załatwiał prawo jazdy bartek szmaj gosc oferuje szypko i pewnie czekam na kogos kto uniego załatwiał <br><hr>franek<br>Komentatorzy napisał(a):polecam pomocpj@o2.pl<br><hr>dariusz<br>Komentatorzy napisał(a):witam...czy juz nikt nie załatwia prwaka w tej polsce ////potrzebyje prawo jazdy kat b? oto moje namiary gg 8328032<br><hr>jezus<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo kat b .pilnie !!!!! oto moje namiary gg 8328032<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b potrzebuje !!!!!<br><hr>jon<br>Komentatorzy napisał(a):potrzebuje opini o legalneprawojazdy czy ktos uniego zalatwial prawko? piszcze<br><hr>frank<br>Komentatorzy napisał(a):witam wszystkich potrzebuje opini czy ktos uniego zalatwial prawo jazdy u tego goscia podaje legalneprawojazdy piszcze <br><hr>dar<br>Komentatorzy napisał(a):hahah zdziwisz sie <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):czy ktos załatwiał prawo jazdy u tegro goscia pnword@gmial.com piszcze opinie <br><hr>edek<br>Komentatorzy napisał(a):ja kolego sie zawiodłem szczeże <br><hr>OBSERWATOR<br>Komentatorzy napisał(a):kupie prawo jazdy kat b ? ale z reki do reki dam nawet 4000 zl juz sie nie dam nabrac na terenie katowic<br><hr>ala<br>Komentatorzy napisał(a):polecam marpo100@wp.pl bez zaliczek 1200 zł tylko i miesiac oczekiwania<br><hr>Gośśśćććć<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum