[Aktualności] Przejażdżka z trupem - patelnia Chabówka
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Po woli wszyscy sie tam pozapierdalacie głupie małolaty......To nie jest *** tor ,a wy nie to Valentino Rossi....A wasze maszyny to nie motocykle wyścigowe debile...!!!!<br><hr>Adam 43
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
stary i głupi, wszystkich do jednego wora i powyzywać... żona nie daje? czy już nie staje?<br><hr>nie toleruje chamstwaKomentatorzy napisał(a):Po woli wszyscy sie tam pozapierdalacie głupie małolaty......To nie jest *** tor ,a wy nie to Valentino Rossi....A wasze maszyny to nie motocykle wyścigowe debile...!!!!<br><hr>Adam 43<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witajcie ,drodzy koledzy ,każdy odpowiada za własne czyny,fakt na własne zyczenie zginoł.Nie porównujcie Valentina Rossego do nas kierowców na drogach.Na Torach przyczepność drogi jest 10 razy lepsza niż na zwykłej drodze.Najlepsi ścigaja się na wyspie Man !!!<br><hr>Kawasaki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
2-2.5xKomentatorzy napisał(a):Witajcie ,drodzy koledzy ,każdy odpowiada za własne czyny,fakt na własne zyczenie zginoł.Nie porównujcie Valentina Rossego do nas kierowców na drogach.Na Torach przyczepność drogi jest 10 razy lepsza niż na zwykłej drodze.Najlepsi ścigaja się na wyspie Man !!!<br><hr>Kawasaki<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A Ty najwyraźniej jeszcze nie skończyłeś szkoły, w której uczą podstaw języka polskiego.<br><hr>Autor tego postaKomentatorzy napisał(a):Po woli wszyscy sie tam pozapierdalacie głupie małolaty......To nie jest *** tor ,a wy nie to Valentino Rossi....A wasze maszyny to nie motocykle wyścigowe debile...!!!!<br><hr>Adam 43<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to był kogoś syn, wnuk, sąsiad, może chłopak, przyjaciel , kolega....... dajcie spokój z tymi "życzliwymi" komentarzami szoda chłopaka, szkoda jego rodziców.......<br><hr>ktoś
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co powiesz jakby kogoś zabił z grona Twoich bliskich -szaleńcy i tyle <br><hr>maż i ojciecKomentatorzy napisał(a):to był kogoś syn, wnuk, sąsiad, może chłopak, przyjaciel , kolega....... dajcie spokój z tymi "życzliwymi" komentarzami szoda chłopaka, szkoda jego rodziców.......<br><hr>ktoś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jacy motocykliści -przepraszam bardzo nie Nazywaj tak tych pseudo moto zabijaków co powiesz gdyby kogos zabił -pojechane sa komentarze w ICH obronie -KARAC J....Ć NIE WYRÓŻNIAĆ<br><hr>mąż i ojciecKomentatorzy napisał(a):Motocykliści to jedna wielka rodzina, a redaktor do niej nie należy więc pytanie: to po co on tu jest? Nie chcę czytać więcej takich nagłówków.
Ścigacz.pl - pokazaliście poziom na wysokości podłogi.<br><hr>gratulacje<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
żal- jest WAS coraz wiecej na nekrologach może pobiegajcie mamy niż demograficzny ale jak mówią wiosna ''warzywa'' w cenie --przepraszam ale tak mówi o WAS społeczeństwo<br><hr>mąż i ojciec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
KOBIETE obrażasz zawiń linkę na kierownice i dowal 280km w barierę debilu<br><hr>monsKomentatorzy napisał(a):03.04.2016 wracałam z urlopu z Zakopanego samochodem i to co "wspaniali" motocykliści wyprawiali na tej drodze, delikatnie mówiąc, jest skrajnie nieodpowiedzialne. Mało mnie obchodzi, że zrobią sobie krzywdę. Robią to na własny rachunek, w pełni świadomi ewentualnych konsekwencji. Obchodzi mnie za to fakt, że stwarzają ogromne zagrożenie dla innych uczestników ruchu, a także dla sporej publiki stojącej na poboczach (oni też tam stoją z wyboru więc tak samo specjalnie mi ich nie szkoda).
Sama jestem motocyklistką i mam ogromny zakres tolerancji, ale błagam NIE NA TAKĄ GŁUPOTĘ! Przecież są tory, gdzie można ćwiczyć do woli swoje umiejętności zarówno na prostej, jak i w zakrętach. Czy szkoda tym motocyklistom paru groszy? Nie sądzę. Tu chodzi o popisy i wszech poważanie, o cwaniactwo- "ja nie dam rady?!". Żal mi ich.
I wracając do tego 03.04, gdyby któryś z tych pokręconych motocyklistów poturbował mój samochód tudzież mnie, jeżeli sam by sobie krzywdy nie zrobił to ja bym mu ją zrobiła. Gdzie była policja? a no stała sobie na poboczu spisując jednego motocyklistę, który otarł autokar, zupełnie niezainteresowana tym co wyprawiają inni. Cała jedna! Jacy rządzący - taki naród.<br><hr>SuzE<br>Komentatorzy napisał(a):Ty głupia ci....o taka z ciebie motocyklistka z takim podejściem do sprawy jak z Najmana dobry bokser, napusc sobie wannę zimnej wody i w....dol sie do niej żeby ochłonąć...motocyklistka sie nam trafiła <br><hr>Oko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyobraż sobie gimbusie, że nie tylko w necie. Chcesz sprawdzić - czekam na propozycję - mogę spuścić ci wpierdol zarówno ręcznie, jak i na motocyklu na Speeddayu w PoznaniuKomentatorzy napisał(a):Ale o co ten bulwers?
Zapierdalał na drodze publicznej, zaje...ał w barierkę, i jest trupem.
Sam nie jeżdżę przepisowo, ale jeżeli pacnę, ze swojej winy, nie na skutek wymuszenia, to do nikogo nie będę miał pretensji<br><hr>goostav234<br>Komentatorzy napisał(a):Taki ku8wa z Cebie cwaniak szkoda ze tylko na necie. a jak widzisz czlowiek z Pasja to zal ci d*pe sciska
zginał bocos zawiodło... nie zyze tobie tego....ale zeby po tobie tez kiedys nie plakali nie znasz dnia ani godziny
szacunek dla ocoby zmarłej mówi ci to cos czy brak w tobie jakiej kolwiek komórki spoleczenstwa<br><hr>Yamaszka<br>
A na razie wracaj do czytania słownika ortograficznego - wyraźnie słabo ci idzie.<br><hr>goostav234
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panie Adamie, Rossi ostatnio też wyleciał (przy znacznie większej prędkości), co pokazuje, że z mniejszym lub większym skutkiem każdy człowiek popełnia błędy, więc prosił by obniżyć emocjeKomentatorzy napisał(a):Po woli wszyscy sie tam pozapierdalacie głupie małolaty......To nie jest *** tor ,a wy nie to Valentino Rossi....A wasze maszyny to nie motocykle wyścigowe debile...!!!!<br><hr>Adam 43<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I jak przy każdym wypadku motocyklisty, czytam te komentarze i aż nie mogę sobie wyobrazić ludzi którzy piszą obraźliwie na zmarłego i jeszcze wrzucają wszystkich Jednośladowców do jednego worka. Nie spotkałem nikogo jeszcze w swoim życiu który by mi źle życzył w twarz i powiedział, że jestem debilem bo poruszam się na motocyklu. W sieci pisząc komentarz można być mądrym nie znając ofiary wypadku... Sam jeździłem do Zakopca na motocyklu i wiem że na tych górkach podstawowe umiejętności jazdy jednośladem to za mało, przejechanie kilkunastu kilometrów to wielka praca całego ciała i skupienie. Jestem z jednego roku z ofiarą wypadku i poniekąd się z tym utorzsamiam, niech spoczywa w spokoju. Jednak oglądając film można by wysunąć wniosek że jednak chwila nieuwagi, "zagapienie się" i nieszczęście gotowe. DLATEGO TERAZ APELUJĘ DO LUDZI MAJĄCYCH WPŁYW NA NASZE OTOCZENIE !! BUDUJCIE TORY ASFALTOWE A NIE LIKWIDUJCIE !!!! Tor Lublin nie istnieje, Tor biała podlaska pewnie też za niedługo nie będzie ... a gdzie można doszlifować jazde i zamykać gume jak nie na kontrolowanym torze z opieką medyczną??<br><hr>dlatego teraz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Debil jesteś i cwel.Komentatorzy napisał(a):Po woli wszyscy sie tam pozapierdalacie głupie małolaty......To nie jest *** tor ,a wy nie to Valentino Rossi....A wasze maszyny to nie motocykle wyścigowe debile...!!!!<br><hr>Adam 43<br>
<br><hr>moto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Współczuje Twoim dzieciom... Nie dość, że nie potrafi składnie napisać to jeszcze pierdoli trzy po trzyKomentatorzy napisał(a):żal- jest WAS coraz wiecej na nekrologach może pobiegajcie mamy niż demograficzny ale jak mówią wiosna ''warzywa'' w cenie --przepraszam ale tak mówi o WAS społeczeństwo<br><hr>mąż i ojciec<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ale wy bredzicie co mają do tego tory chłopak wypadł pomykać bo mu sie trafiła wolna chwila i w miarę pogoda i tak by na tor nie pojechał r1 to jest seryjny motor a samochodami to niby jeździcie zawsze przepisowo nigdy sie nikomu z was nie zdarzyło przycisnąć ? co do tego strasznego zagrożenia dla innych kolejne brednie przekoloryzowane stało sie komuś jeszcze coś samochodem po mieście można tez rozjechać kogoś nawet jadąc 50 na godzinę wiec najlepiej wprowadzić zakaz jazdy samochodami po wyżej 150km po drogach tylko na tor. I jeszce odnośnie tej idiotycznej wypowiedzi a czy tobie zrobi różnice jak ci potrącą kogoś z rodziny samochodem jadąc prawidłowo To był po prostu WYPADEK niestety tragiczny w skutkach dla samego kierowcy za wcześnie na taką jazdę i nie chodzi mi o to co było widać na tym filmiku bo tam szału nie było raczej co zrobił potem przecholował tak czy siak jedyne co powinniśmy pisać pod tym artykułem to tylko to ze szkoda chłopaka <br><hr>rc
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Krótko i na temat. A jak ktoś chce zrywać twardziela i rebelianta to do samego nomen omen końca. A tak, mamy papierowych wojowników ulicy co to rzucają tekstami w stylu....... w doopie mam system, liczy się jazda, tfadym trza być a nie mnientkim ...... a po wyjebce. .... mamusiu nie chciałem, to nie moja wina, że nie ma torów, bo on nie uciekł na pobocze.Komentatorzy napisał(a):Ale o co ten bulwers?
Zapierdalał na drodze publicznej, zaje...ał w barierkę, i jest trupem.
Sam nie jeżdżę przepisowo, ale jeżeli pacnę, ze swojej winy, nie na skutek wymuszenia, to do nikogo nie będę miał pretensji<br><hr>goostav234<br>
Życie to nie fejzbuk, niewielkie są szanse żeby poprawić pomyłkę jeśli źle się wyszło. Więc trochę godności i elementarnej uczciwości wobec siebie koledzy. <br><hr>Rychu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie schodźmy poniżej pewnego poziomu żenady, proszę was...<br><hr>szatan667Komentatorzy napisał(a):Niebieskie autostrady należą do Ciebie i innych którzy zginęli z pasjii. Spoczywaj w spokoju.<br><hr>madaline<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl