[Aktualności] Przytłaczający poziom agresji i...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
BRAWO BABCIA MIAŁA MU ROZPIE......TEN MOTOR.
WSPANIAŁA PoSTAWA KOBIECINY...
A słowa poarcia dla matoła na motorze to kpina z normalności.<br><hr>crosowiec
WSPANIAŁA PoSTAWA KOBIECINY...
A słowa poarcia dla matoła na motorze to kpina z normalności.<br><hr>crosowiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma co tu polemizować. Za jazdę motocyklem czy quadem po lesie mandat jest przewidziany. Wszyscy, którzy uważają, że oni mogą powinni być nim karani. I jeszcze prace przy naprawianiu szlaków ja bym im dał. A jak twierdzą, że nie niszczą dróg to ja im pokażę gdzie trzeba naprawić drogę po takim motocykliście(przepraszam motocyklistów), po takim wandalu bez wyobraźni.
<br><hr>darek
<br><hr>darek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stara kur... niech się pizgnie w łeb tym kijkiem sportowiec kur.. a ci co ja bronią banda debili którzy nie umieją jeździć motorem i nie wiedzą jaka to przyjemność co komu przeszkadza pod domem jej kur.. jeździł ja osobiście bym jej chyba przyje...
Pozdro dla ziomka z kx <br><hr>max

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co ty ćpasz? Nie pamiętam by w Polsce ktoś był publicznie karany. Chyba z kozojebcami tu przybyłaś bo tam coś takiego praktykują. Ta stara rura go zaatakował otwórz oczy. A Ty stara kurwo z filmiku zapierdalaj do kościoła na kolanach i dziękuj że trafiłaś na chłopca którego mama uczyła by szanować ludzi których termin przydatności do życia już minął.<br><hr>joKomentatorzy napisał(a):Za takie machanie kijami to powinien jej je zabrać i połamać... te mochery myślą że wszystko im wolno, ma szczęście że nie trafiła na zadziornego motocyklistę bo by wracała bez kijków i z dziadkiem na rękach..<br><hr>Je*ać mochery<br>Komentatorzy napisał(a):To jest własnie postawa współczesnego Polaka - nastawionego na własne ego, niedotykalskiego nastolatka. Kiedyś jeśli taki młodzieniec został złapany publicznie na jakimś czynie zakazanym (jak tu jeżdżenie motocyklem po szlakach, ale też np. przeklinanie na ulicy, nieustąpienie starszemu miejsca w tramwaju, a przecież może też być napad na starszą osobę) to publicznie dostawał w dupę od obcych starszych i cieszył się, że go nie znają. Bo gdyby tak było, to drugi raz i to znacznie dotkliwiej dostałby w domu od ojca. <br><hr>asdf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak twoja stara coś odwali to ty dostaniesz wp***ol za to ode mnie!<br><hr>600Komentatorzy napisał(a):po pierwsze wyjebał bym dziadkowi tak żeby zęby stracił bo babci bym nie bił skoro sa razem on by za to oberwałi tyle<br><hr>aaa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl