Wymiana samego łańcucha i opinie na temat firmy iris,esjot
• Strona 1 z 1
Wymiana samego łańcucha i opinie na temat firmy iris,esjot
Witam , z racji tego,że w mojej F3 łańcuch powiedział już dawno papa, i jazda na nim staję się niebezpieczna postanowiłem się tym zająć. Generalnie przednia zębatka ma ok 3,000 nachulane,tylna ma nalatane więce, chciałbym dokończyć te zębatki zmieniając sam łańcuch z firm wymienionych na górze , ponieważ koszt to ok 100-150 złotych ,tylko nie wiem czy jest sens pchać się w taki szmelc,po za tym wymiana napędu na "Raty" nigdy nie była efektywna,dlatego pchanie łancucha typu did za 260 złotych,by zjadły go migiem stare zębatki nie wchodzi w grę.
Rozważam wymianę całego zestawu jednak jest to koszt około 400 złotych, a naprawdę nie wiem ile jeszcze polatam tym moto , ponieważ prawdopodobnie będę zmieniał w tym sezonie . Ostatecznie wymienię, ale najlepiej posłuchałbym opini ludzi mających styczności z napędami z niższej pułki
pozdrawiam
Rozważam wymianę całego zestawu jednak jest to koszt około 400 złotych, a naprawdę nie wiem ile jeszcze polatam tym moto , ponieważ prawdopodobnie będę zmieniał w tym sezonie . Ostatecznie wymienię, ale najlepiej posłuchałbym opini ludzi mających styczności z napędami z niższej pułki

pozdrawiam
-
kuba210796 - Świeżak
Temat do zamknięcia,zamówiłem zestaw kompletny, najwyżej polatam f3 sezon albo dłużej , nigdzie się nie pali.
Wiem,że myśl była głupia,ale doinwestować moto i później słuchać narzekania,że tu rysa albo ,że stare i by schodzić z ceny nie wiadomo ile,to szkoda by było pchać nowy napęd
pozdrawiam
Wiem,że myśl była głupia,ale doinwestować moto i później słuchać narzekania,że tu rysa albo ,że stare i by schodzić z ceny nie wiadomo ile,to szkoda by było pchać nowy napęd

-
kuba210796 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości