enduro 125
• Strona 1 z 1
enduro 125
Jakie enduro o poj 125 polecacie,najlepiej nie awaryjne i w miare mocne.........
- maniak
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
tak . silnik ten sam tylko ze ma kopnik i jest to silnik od tych najmocniejszych wersji nsr bodajże rx czy cos koło tego. Wiec z czesciami niebedzie najmniejszego problemu. Motor duzo leprzy niz dt i kmx. Honda to honda
p.s. gdy bys sie zdecydował na crm to odrazu mówie ze ta czerwona za 4000 na allegro jest moja
i precz od niej 

p.s. gdy bys sie zdecydował na crm to odrazu mówie ze ta czerwona za 4000 na allegro jest moja

- lukaszrg
- Świeżak
maniak napisał(a):a jesli chodzi,o awaryjnosc to co sie mniej psuje,dt czy crm?:D:D
Wg mnie DT,ale każdy chwali swoje

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
maniak napisał(a):pisiu a daloby sie podniesc z tylu zawieszenie w dt,bo widzialem niektrore takie siadniete a niektore fajnie podniesione,a zepsula ci sie kiedys?
Ile dajesz? to Ci zrobie tak, że dupą nie dosięgniesz do siedzenia, a łańcuch Ci będzie o wachacz tarł

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
maniak napisał(a):pisiu a daloby sie podniesc z tylu zawieszenie w dt,bo widzialem niektrore takie siadniete a niektore fajnie podniesione,a zepsula ci sie kiedys?
Podwyższyć sie da,a psuć to mi sie nie psuła narazie.Ale po kupnie trzeba było przeczyścić gaznik,wymieniłem filtr powietrza,klocki,niestety napęd też musiałem wymienić,ale aż tak dużoo mnie to nie wyniosło... Ale to takie sprawy podstawowe,żeby coś w silniku siadło to narazie nie,a na gumie w dupe dostaje troche

PS właśnie da sie podwyższyć na amorku?? bo sam nie wiem...
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
napewno sie da, widziałem na allegro pełno dt80 z podniesionym zawiechiem więc w dt125 tez pewnie sie da 

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości