GSX-R 1000 K7 - jakie żarówki ?
• Strona 1 z 1
GSX-R 1000 K7 - jakie żarówki ?
Witam,
Chciałbym wymienić żarówki w przedniej lampie, bo te co mam strasznie postarzają lampę swoim mega żółtym światłem. W instrukcji jest podane że w moim motocyklu są żarówki H7 55W i H9 65W (sam nie wiem które są krótkie, a które drogowe) ... problem w tym, że chcąc zamówić sobie te żarówki nie mogę znaleźć H9 tego Blue Vision na Allegro, a chciałbym pozbyć się tego żółtego światła ...
Czy tylko na Allegro nie ma modelu H9 Blue Vision czy po prostu taka nie istnieje ?
Chciałbym wymienić żarówki w przedniej lampie, bo te co mam strasznie postarzają lampę swoim mega żółtym światłem. W instrukcji jest podane że w moim motocyklu są żarówki H7 55W i H9 65W (sam nie wiem które są krótkie, a które drogowe) ... problem w tym, że chcąc zamówić sobie te żarówki nie mogę znaleźć H9 tego Blue Vision na Allegro, a chciałbym pozbyć się tego żółtego światła ...
Czy tylko na Allegro nie ma modelu H9 Blue Vision czy po prostu taka nie istnieje ?
- szczypek92
- Świeżak
problem w tym, że chcąc zamówić sobie te żarówki nie mogę znaleźć H9 tego Blue Vision na Allegro
Nie znajdziesz:
http://www.philips.pl/c-m-li/lampy-samo ... /najnowszy
H7 - krotkie
H9 - drogowe
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Czyli pozostaje mi wymienić tylko tą H7, a światło drogowe nadal będzie waliło żółtym kolorem ? Lub może Fugu polecisz jakąś żarówkę H9 65W, która choć w jakimś stopniu będzie wpadała w biało-niebieskie światło ?
- szczypek92
- Świeżak
- szczypek92
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości