Nowsy kask arai,agv,shoei?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jest taka możliwość żeby Ci to wysłali jako prezent np do dziewczyny czy do rodziców, a faktura czy dowód zakupu do Ciebie. Ja tak kiedyś przypadkowo kupiłem telefon i nie zauważyłem opcji "gift" i przyszło ładnie zapakowane bez paragonu, w pudełku z kokardką
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Typy Anglia to nie Chiny żebyście mieli cło płacić. Zamówienie idzie normalną przesyłką. Zamówiłem z fc moto towaru za 9 koła zeta i nigdy żadne cło nie wypłynęło. Normalnie zakup wewnątrz wspólnotowy.[/code]
Z750 => ZX10R
-
SEPKOSKY - Świeżak
No i? Przymierzyć możesz u nas, kupić od nich. Gdzie widzisz problem?
EDYTA: Znaczy w Twoim przypadku sobie mierzysz coś na wyspach, a oni Ci to tam wyślą, jak stwierdzisz że się opłaca.
EDYTA: Znaczy w Twoim przypadku sobie mierzysz coś na wyspach, a oni Ci to tam wyślą, jak stwierdzisz że się opłaca.
Daytona, MW, GT... byle latało .
- Rura
- Świeżak
nie o to mnie chodziło. pytanie było o Anglię a ten sklep jest w Niemcach, bliżej i taniej za wysyłkę. w ciągu roku się opłaca, jest to jeden z ulubionych sklepów internetowych na wyspach, tyle że w obecnym okresie sklepy też mają obniżki do 40% i się wyprzedają z towaru. dla mnie osobiście lepiej pojechać i kupić od ręki niż zamawiać i dodatkowo płacić za przesyłkę. Ale w ciągu sezonu FC jest nie do przebicia.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości