Ktm exc 200 regulacje
• Strona 1 z 1
Ktm exc 200 regulacje
Witam. Posiadam od nie dawna ktm exc 200 2007r i chciałbym go wyregulować pod siebie regulacje w większiści (teoretycznie) ogarnołem nie wiem tylko dwóch żeczy:
1 czy jest jakaś możliwość wyregulowania hydrayliczbego sprzęgła? bo mu chyta od razu jak tylko klamka odejdzie od manetki a chciałbym na odwtót żeby chytało u samej góry
2 jak podnieść przednie zawieszenie, gdzie jest regulacja wysokości lag? bo troche wbite są i mi to nie pasuje
Za odpowiwdzi z góry dzienkuje jeśli pytania się powtórzyły to przepraszam i prosze o linki z odpowiedziami na moje pytania, szukałem w necie ale nie znalazłem odpowiedzi.
1 czy jest jakaś możliwość wyregulowania hydrayliczbego sprzęgła? bo mu chyta od razu jak tylko klamka odejdzie od manetki a chciałbym na odwtót żeby chytało u samej góry
2 jak podnieść przednie zawieszenie, gdzie jest regulacja wysokości lag? bo troche wbite są i mi to nie pasuje
Za odpowiwdzi z góry dzienkuje jeśli pytania się powtórzyły to przepraszam i prosze o linki z odpowiedziami na moje pytania, szukałem w necie ale nie znalazłem odpowiedzi.
- koksukowal7
- Świeżak
1) jest pokrętło przy klamce, ale zacznij od wymiany płynu i odpowietrzenia układu bo czesto własnie działanie blisko manetki jest spowodowane zapowietrzeniem. u ciebie mozna jeszcze regulowac gruboscia uszczelki na wysprzęgliku - ksiązka serwisowa wszystko opisuje.
2) lagi sie wpuszcza albo wypuszcza z półek, jak przód siedzi za nisko a sa równo z półkami to znacyz że tył masz xle ustawiony ( jak tego nie robiłes to warto ustawic SAG - google/ serwisówka pomogą co i jak )
2) lagi sie wpuszcza albo wypuszcza z półek, jak przód siedzi za nisko a sa równo z półkami to znacyz że tył masz xle ustawiony ( jak tego nie robiłes to warto ustawic SAG - google/ serwisówka pomogą co i jak )
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Albo tak jak mówisz masz wybite sprężyny. Obejrzyj górną regulacje na lagach, jeśli widać że masz tam 2 regulacje: kręcone palcami( lub śrubokrętem) i drugi ma klucz około 24 to tą regulacją na klucz regulujesz napięcie wstępne sprężyn.
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości