Trudne sprawy [18+]
suhy-19 napisał(a):no cena tez mnie rozwalila bo troche dokladajac mozna miec normalna r8
Nie trochę a drugie tyle. Ale fakt faktem średnio to wygląda.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
W tej kasie to najpewniej kupiłbym nielichą RS6.
P.S. Wczoraj spawałem zderzak. Dla wtajemniczonych dodam tylko, że nie użyłem w tym celu Butaprenu
P.S. Wczoraj spawałem zderzak. Dla wtajemniczonych dodam tylko, że nie użyłem w tym celu Butaprenu
-
Czester - Administrator
zastanawiam się kto to mu kupi - wydać tyle kasy i czuć się jak wieśniak w samochodzie....
chyba będzie musiał się zatroszczyć o jakąś dobrą ofertę kredytową dla klienta, bo wątpię żeby ktoś kto miał kasę, chciał takie coś nabyć...
chyba będzie musiał się zatroszczyć o jakąś dobrą ofertę kredytową dla klienta, bo wątpię żeby ktoś kto miał kasę, chciał takie coś nabyć...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
https://goo.gl/photos/N1kVS4UoD3ZxyALq8
srebrny do mnie nie przemawia..
czarne wyglądałoby sto razy lepiej.
srebrny do mnie nie przemawia..
czarne wyglądałoby sto razy lepiej.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
rosiboj napisał(a):Czester napisał(a):P.S. Wczoraj spawałem zderzak. Dla wtajemniczonych dodam tylko, że nie użyłem w tym celu Butaprenu
Masz zdjecia ?
Bryka już oddana dla klienta. Żebym ja tak fotografował każdą swoją robotę... Ale OK, następnym razem sfotografuję speszyl for ju
-
Czester - Administrator
Kaai - każde bmw jest trzaśnięte od przodu? Masz na poprzedniej stronie ogłoszenie, co możesz kupić, będziesz mega oryginalny
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):Kaai - każde bmw jest trzaśnięte od przodu? Masz na poprzedniej stronie ogłoszenie, co możesz kupić, będziesz mega oryginalny
to akurat nie jest trzasniete, historie znam, auto forumowe, kupione w salonie w polsce, ale fakt, zderzak wyglada jakby ktos go na gumie przyklejał:D
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai napisał(a):mar111cin napisał(a):Kaai - każde bmw jest trzaśnięte od przodu? Masz na poprzedniej stronie ogłoszenie, co możesz kupić, będziesz mega oryginalny
to akurat nie jest trzasniete, historie znam, auto forumowe, kupione w salonie w polsce, ale fakt, zderzak wyglada jakby ktos go na gumie przyklejał:D
Jak nie walony jak widać na telefonie nawet ze spawanych zderzak . Na tym zdjęciu z przodu zwróć uwagę na lewy róg zderzaka. Chyba go psy obgryzly.
Chyba za czynami czai co znaczy igła. ...
Ostatnio edytowano 23/1/2016, 16:40 przez rosiboj, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
@suhy, heble przód z 330d 204.
no wlasnie nie weim co z tym zderzakiem, widac ze odchodzi, albo typ cos kombinowal i poobrywal zaczepy, neiw eim
slizgi połamał z przodu. 20zł ślizg kosztuje, rozumiem ze typ ma nowszą 3jkę i ta tylko stoi, ale mnie by to denerwowalo, a jak ktos takich pierdół nie robi to co z resztą..?
no wlasnie nie weim co z tym zderzakiem, widac ze odchodzi, albo typ cos kombinowal i poobrywal zaczepy, neiw eim
slizgi połamał z przodu. 20zł ślizg kosztuje, rozumiem ze typ ma nowszą 3jkę i ta tylko stoi, ale mnie by to denerwowalo, a jak ktos takich pierdół nie robi to co z resztą..?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kaai nie kupuj takiej ładnej fury, bo Ci Sikorki klamki pourywają pod remizą jak się będą pchały do środka
A swoją drogą kto Wam powiedział, że zderzak zdejmuje się tylko w przypadku dzwona?
PS: Czarny to najbrzydszy kolor dla ładnych samochodów
A swoją drogą kto Wam powiedział, że zderzak zdejmuje się tylko w przypadku dzwona?
PS: Czarny to najbrzydszy kolor dla ładnych samochodów
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość