SIDI crossfire
• Strona 1 z 1
SIDI crossfire
Witam. mam pytanie odnośnie butów sidi, a konkretniej mam możliwość kupienia sidi crossfire 2 i
sidi crossfire srs w podobnej cenie i teraz moje pytanie czy te sidi srs czyli z podeszfą bez okuć będą sią nadawały do motocrossu tylko i wyłącznie na tor i jaka jest różnica między sidi crossfire a crossfire 2 ? dzięki z góry
aha i jeszcze jeżeli ktoś w nich jeździł mógłby określić jak jest z rozmiarówką sidi nie jest zawyżona lub zaniżona ? nr buta na codzień mam 44 sidi planuje kupić 45
sidi crossfire srs w podobnej cenie i teraz moje pytanie czy te sidi srs czyli z podeszfą bez okuć będą sią nadawały do motocrossu tylko i wyłącznie na tor i jaka jest różnica między sidi crossfire a crossfire 2 ? dzięki z góry

- piterek123456
- Świeżak
jak juz kupujesz nowe warto w sklepie zamierzyć. kazdemu moze pasować co innego
co do moidelu z okuciami sa pod enduro, bez okuć są na motocross własnie.
co do moidelu z okuciami sa pod enduro, bez okuć są na motocross własnie.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
U mnie jest taki problem że w pobliżu nie ma sklepu z tymi butami i nie mam jak przymierzyć są inne buty ale nie dość że w kosmicznych cenach to jeszcze nie podobają mi się i nie leżą mi jakoś na nodze Dzięki za info. będe zamawiał te bez okuć (SRS)
- piterek123456
- Świeżak
mozna na 24mx zamówic i odesłać bez podania przyczyny, tylko że utopisz troche kasy chwilowo ale mógłbys zamówic rozmiar albo nawet dwa rozmiary zmierzyc ocenić i wiedziec co i jak
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
w tym sklepie co planuje zamówić też jest taka możliwość i nie kroją z przesyłke tyle co 24mx a poza tym mogę wyrwać crossfire 2 albo właśnie te srs za 1300zł z tego co wiem to do 24mx trzeba wysyłać chyba za granice bo nie mają magazynu w Polsce i wysyłka droga .
- piterek123456
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości