Zobacz wątek - Małe rozmiary kasków
NAS Analytics TAG

Małe rozmiary kasków

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Małe rozmiary kasków

Postprzez homer9999 » 11/1/2016, 16:31

Cześć, zwracam siÄ™ do was znowu po poradÄ™. Otóż szukajÄ…c kasku dla dziewczyny, wystÄ…piÅ‚ pewien problem. Okazuje siÄ™, że ma dość maÅ‚Ä… gÅ‚owÄ™ i np. HJC CS-14 w rozmiarze XS byÅ‚ za duży (nie dociskaÅ‚ policzków), pasowaÅ‚ jakis kask z firmy Seca ale raczej nie biorÄ™ takich no-namów pod uwagÄ™. W sklepach bardzo czÄ™sto nie majÄ… kasków w rozmiarach mniejszych od XS. Sprzedawca w jednym sklepie poleciÅ‚ HJC CL-Y, (kask dzieciÄ™co-damski) ale z powodu braku informacji na ich temat mam pewne obawy, może bÄ™dziecie w stanie coÅ› poradzić? Czy kupno takiego kasku (dzieciecego) jest dobrym pomysÅ‚em, czy może jest jakiÅ› producent z niska rozmiarówkÄ… którego jeszcze może musze poszukać? W okolicy nie miaÅ‚em okazji testować Nolana, podobno majÄ… dość maÅ‚e rozmiary? Nie bez znaczenia jest dla mnie cena i to też jest pewne ograniczenie bo nie chciaÅ‚bym wydać wiÄ™cej niż 500zÅ‚. DziÄ™ki za wszelkÄ… poradÄ™ :)
Suzuki sv 650N
homer9999
Świeżak

Postprzez leff » 11/1/2016, 23:45

jest rozmiarowka XXS, trzeba tylko poszukac akurat CL-Y to kask najprostrzy, na krotkie przeloty moze byc do czestszego stosowania ja bym poszukal czegos innego

tu masz przykald rozwiazania relatywnie niedrogiego

http://allegro.pl/nolan-kask-n-103-matr ... 25699.html
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê