Offtop dla Vip'ów
Nie chcę seryjnej SM bo to słabsze i cięższe niż E. Ty na pewno masz DRZ? Może jakaś chińska podróbka
Swoją miałem 2 lata, non stop guma, rycie, teren itp i nic się nie działo.

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Vergon napisał(a):Budujesz, remontujesz, urządzasz...Castorama
Kupiłem mieszkanie i się urządzam. Albo ja wykończę to mieszkanie, albo ono mnie
https://www.youtube.com/watch?v=pFWf0adn680
-
kravec - Administrator
Parapetówka już była, do tej pory nie mogę domyć podłogi mimo, że myłem ją 5 razy to i tak się klei
Co do ekipy to poza jedną kwestią to nie mogę narzekać, ale jak to mówią "pańskie oko konia tuczy" więc chodziłem i patrzyłem na ręce żeby wszystkiego dopilnować na tip top.

Co do ekipy to poza jedną kwestią to nie mogę narzekać, ale jak to mówią "pańskie oko konia tuczy" więc chodziłem i patrzyłem na ręce żeby wszystkiego dopilnować na tip top.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Vergon napisał(a):Albo ja wykończę to mieszkanie, albo ono mnie
Hehe, właśnie sobie przypomniałem jak dosłownie tak samo mówiłem jakieś 8 lat temu, kiedy byłem na tym samym etapie, co Ty

Teraz poszedłem o krok dalej i porwałem się na budowę domu. Póki co wykańczają mnie urzędnicy (psychicznie) i architekt z geodetą (finansowo). Przede mną ciężkie miesiące

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
No i pewnie pójdę tą samą drogą, mój ambitny plan przewiduje sprzedaż mieszkania i budowę domu w przeciągu kilku najbliższych lat, jak wyjdzie to zobaczymy, ale jak sobie myślę ile uwagi trzeba poświęcić przy takim mieszkaniu to dom to ja chyba będę z 3 lata budował
Ale inna sprawa, że ja poyebany jestem w takich kwestiach i dużo wymagam od siebie i innych żeby wszystko było ogarnięte najlepiej jak się da to zrobić w danym budżecie.

Ale inna sprawa, że ja poyebany jestem w takich kwestiach i dużo wymagam od siebie i innych żeby wszystko było ogarnięte najlepiej jak się da to zrobić w danym budżecie.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):Przeszedłem to samo![]()
Ja nie, po prostu zona przejela w swoje rece i to ona sie z nimi uzerala

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
suhy-19 napisał(a):sam nie wiem ale mysle ze opona run flat miala w tym dużą zasługę
suchy, nie masz wrażenia, że gdzieś ktoś Cię bardzo nie lubi?

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości