Offtop dla Vip'ów
Powoli zaczynam się rozglądać nad czymś ciekawym, chciał bym na następny sezon coś nie coś zmienić w swoim małym świecie
.
Ogólnie strasznie mi się upierdzielił Sprint ST 1050, ale wracając do rzeczywistości, u nas może być mały problem z samym zakupem, ze sprawnym serwisem jeszcze większy.
Na razie po głowie chodzi mi głównie VFR 800 Vtec, podobnie SV1000S, chociaż tych nie ma wiele, ale są z pewnych względów tanie jak barszcz, jednym z nich jest krótki okres produkcji, drugim, bardziej mnie interesującym, fakt, że mało która nie wprasowała się wcześniej w elementy otoczenia
.
Zobaczę tak na prawdę ile zostanie na koncie na następny sezon, bo ostatnio samochód pojechał mi trochę po ambicji
, ale na razie na horyzoncie stoi VFR, chyba że na prawdę zryje mi czerep, poczekam sezon i uderzę gdzieś za granicę po ST1050, chociaż to mało prawdopodobne.

Ogólnie strasznie mi się upierdzielił Sprint ST 1050, ale wracając do rzeczywistości, u nas może być mały problem z samym zakupem, ze sprawnym serwisem jeszcze większy.
Na razie po głowie chodzi mi głównie VFR 800 Vtec, podobnie SV1000S, chociaż tych nie ma wiele, ale są z pewnych względów tanie jak barszcz, jednym z nich jest krótki okres produkcji, drugim, bardziej mnie interesującym, fakt, że mało która nie wprasowała się wcześniej w elementy otoczenia

Zobaczę tak na prawdę ile zostanie na koncie na następny sezon, bo ostatnio samochód pojechał mi trochę po ambicji

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):Gratulacje!
Ja właśnie potrzebuję stomatologa, utrzymanie zapewniam jedno z najlepszych, co roku praktycznie 5-6 od leczenia, mimo nie spożywania słodyczy i napojów gazowanych w ilościach znacznych...a zęby mi lecą jak poje****
![]()
Dziękuję

Robiłeś sobie może testy z tabletkami wybarwiającymi płytkę nazębną po myciu zębów? Ewentualnie próbowałeś zrobić test pojemności buforowej śliny? Czy może to Ciągle te same zęby i wymiana wypełnień?
Grzegorz- gratuluję i cieszę się razem z Tobą że ta droga już za nami

-
kravec - Administrator
Zakończenie studiów to jedna z największych ulg na bani jakich może doświadczyć człowiek... przynajmniej tak było w moim przypadku.
Licencjat spoko, studenckie życie wszystko fajnie ale mgr to już ma człowiek dosyć samego faktu edukowania się i chce jak najszybciej to zakończyć...
Licencjat spoko, studenckie życie wszystko fajnie ale mgr to już ma człowiek dosyć samego faktu edukowania się i chce jak najszybciej to zakończyć...
-
Movi - Moderator
kravec napisał(a):Robiłeś sobie może testy z tabletkami wybarwiającymi płytkę nazębną po myciu zębów?
Ewentualnie próbowałeś zrobić test pojemności buforowej śliny? Czy może to Ciągle te same zęby i wymiana wypełnień?
O wybarwianiu coś tam słyszałem, ale nie robiłem niczego takiego, to to drugie to w ogóle jakaś czarna magia dla mnie

Co do zębów, tak prawdę powiedziawszy, to mam może ze 4, w których nie mam plomby, o dziwo się trzymają, chociaż jeden już chyba powoli też kapituluje, tak poza tym to głównie wymiana wypełnień.
kravec napisał(a):Grzegorz- gratuluję i cieszę się razem z Tobą że ta droga już za nami
Przez chwilę złapałem takiego mindfucka, dopiero jak zobaczyłem wpis gela załapałem, że jest jeszcze jeden taki aparat ;P.

-
Glenroy - Moderator
Gratulacje chlopaki !!
Nie marudzcie, ja za wymiane olej i filtrow NIE zaplacilem 2600 PLN. W tamtym roku za jedna gumke dalem 800 ... motoryzacja kosztuje, sciskasz posladki i jedziesz.
PS. To sa ceny w polsce a nie przeliczone na polskie
Nie marudzcie, ja za wymiane olej i filtrow NIE zaplacilem 2600 PLN. W tamtym roku za jedna gumke dalem 800 ... motoryzacja kosztuje, sciskasz posladki i jedziesz.
PS. To sa ceny w polsce a nie przeliczone na polskie
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
suhy-19 napisał(a):Nie marudz ja za 2 wahacze zaplacilem 1000zl
Oj nie, obydwie osie mam na wielowahaczu

Rosi, zdążyłem już zauważyć, że te najmniejsze pierdoły potrafią być jednymi z droższych części, za uszczelniacze wariatorów rozrządu dałem coś koło 2k PLN, a to w zasadzie 4 simmeringi i 2 małe uszczelki...taniej kosztowało mnie kompletne sprzęgło

-
Glenroy - Moderator
Glenroy napisał(a):(...)podobnie SV1000S, chociaż tych nie ma wiele, ale są z pewnych względów tanie jak barszcz, .
Wydaje mi się, że to "posmak" po TL'u, który jednak do końca udany nie był...
Druga rzecz to to, że to nie do końca typowy sport... Pokolenie "mniej niż litr nie jedzie", nie widzi w nim "zawodnika". Dół jest, ale na górze słabiej, dlatego szukają "dziksów, erłanów i fajerblejdów".
Mi się tam SV1000 widzi, w wersji z plastiksami... Dzięki temu, że nie jest tak popularny - jest ciekawy... No i V2...

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
Ja: Panie, brakuje kawałek zaślepki nad koła...
Mechanik: No wie pan, bez tego samochód będzie jeździł normalnie.
Ja: Wie pan, kiedyś szef indyjski mafii mówił, utnę ci jeden palec w
ręku a i tak będziesz mógł gruchę walnąć...
Efekt tej rozmowy? Brakujące kawałek zaślepki znalazło się trybie ekspresowym.
Mechanik: No wie pan, bez tego samochód będzie jeździł normalnie.
Ja: Wie pan, kiedyś szef indyjski mafii mówił, utnę ci jeden palec w
ręku a i tak będziesz mógł gruchę walnąć...
Efekt tej rozmowy? Brakujące kawałek zaślepki znalazło się trybie ekspresowym.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ja tam bym bardzo chętnie na studia wrócił
Trochę się pouczyć, pochodzić na zajęcia, fajeczka z kawą na każdej przerwie, znowu na zajęcia, dużo kobiet i imprez na każdym kroku
Jak to porównać do zasuwania 8 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu? 

-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Wychodzę z pracy, dzwoni telefon, samochód do odebrania, że miałem po drodze i bankomat i warsztat, postanowiłem je w odpowiedniej kolejności odwiedzić, kasa w portfelu, jazda próbna, wszystko git malina, płacę, odjeżdżam, jadę sobie w całkiem nie głupim humorze do domu, tak sobie jadę, a samochód co? A ten pieprzony szwab się spier*****, całe 13km za 900zł, przelicznik lepszy niż w ferrari
.

-
Glenroy - Moderator
jak można pracować 8h dziennie przez 6 dni? u mnie normą staje się 7-21 5 dni w tygodniu i 8h w sobotę...
wczoraj byłem w Radomiu, widziałem nową R1 na parkingu pod OBI, mała gabarytowo to ona nie jest.
wczoraj byłem w Radomiu, widziałem nową R1 na parkingu pod OBI, mała gabarytowo to ona nie jest.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
melvin napisał(a):wczoraj byłem w Radomiu, widziałem nową R1 na parkingu pod OBI, mała gabarytowo to ona nie jest.
Melvin jest dużo mniejsza od RN 22, ja właśnie bym powiedział że jest bardzo filigranowa. Zresztą bardzo często słyszę takie opinie..
-
Movi - Moderator