Trudne sprawy [18+]
aso naprawi wszystko, pewnie. jesli auto nag warancji to jest okej, jesli sie konczy, to naprawa wyglada tak ze wymieniaja.
ojciec w mazdzie mial walniety alternator i wymieniony na zastepczy (przez co swiecil sie na desce blad), w aso chcieli wymieniac liczniki za 3kola z uwzglednieniem, ze to MOZE nei pomoc.
				ojciec w mazdzie mial walniety alternator i wymieniony na zastepczy (przez co swiecil sie na desce blad), w aso chcieli wymieniac liczniki za 3kola z uwzglednieniem, ze to MOZE nei pomoc.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Walenty napisał(a):cioracz napisał(a):Czester dobrze gada! Polać mu. ASO jest przereklamowane i to bardzo. Znają się tylko na podstawowych rzeczach a ciągną za nie jak Honda olej. Już nie mówię że ich diagnostyka ogranicza się tylko do podłączenia komputera
Byłeś to wiesz
Parę razy byłem i skutki takiego wymieniania zamiast naprawiania części też widziałem

Simson s51 jest, Jawa 350 typ.632 jest
			- 

cioracz
- Mieszkaniec forum
Ehhh, nie będę nic dziś pisał, bo raz, że jestem najeebany, a dwa, że z komórki piszę i po pijaku mi ciężko. Ale niebawem napisze Wam elaborat na temat ASO i ich totalnego braku fachowości, wyłącznie z własnych przykładów.
				Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
			- 

Czester
- Administrator
Kaai napisał(a):ale da sie normlanie skrecic w dol jeszcze albo w gore, tak czy siak auto na kanał, najwygodniej?
Da sie, ale gwint w najwyższym polozeniu to z reguły juz -30 w stosunku do serii.
Wystarczy lewarek, potrzebujesz tez kluczy do gwintu.
Watch out, we got a badass over here!
			- 

Walenty
- Moderator
po co bedziesz zmienial zawias  skrec go na maxa i jezdzij az sie nie rozsypie potem kupisz nowe zawieszenie
 skrec go na maxa i jezdzij az sie nie rozsypie potem kupisz nowe zawieszenie  a i przed kupnem takiego samo najlepiej wejsc pod spod bo podwozie przeważnie jest zmasakrowane
 a i przed kupnem takiego samo najlepiej wejsc pod spod bo podwozie przeważnie jest zmasakrowane 
				 skrec go na maxa i jezdzij az sie nie rozsypie potem kupisz nowe zawieszenie
 skrec go na maxa i jezdzij az sie nie rozsypie potem kupisz nowe zawieszenie  a i przed kupnem takiego samo najlepiej wejsc pod spod bo podwozie przeważnie jest zmasakrowane
 a i przed kupnem takiego samo najlepiej wejsc pod spod bo podwozie przeważnie jest zmasakrowane 
aprilia  RSV4
			- 

suhy-19
- Moderator
a jak to potem przy rejestracji jest?
bo w sumie, jak kupowalem moto, to umowa na mnie, a OC miualme jeszcze od poprzedniego wlasciciela, a przy rejestracji chyba to nei ma znaczenia, grunt zeby bylo, albo?
				bo w sumie, jak kupowalem moto, to umowa na mnie, a OC miualme jeszcze od poprzedniego wlasciciela, a przy rejestracji chyba to nei ma znaczenia, grunt zeby bylo, albo?
white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Pewnie chodzi ci o zniżki najlepiej wżiąśc sobie kogoś ojca szwagra kto ma pełne  Ja też tak mam dopisanego szwagra bo ma pełne zniżki mniej płacę
 Ja też tak mam dopisanego szwagra bo ma pełne zniżki mniej płacę 
w WK ich to wgl nie obchodzi czy masz czy nie
To co tam kupiłeś pochwal się
w WK ich to wgl nie obchodzi czy masz czy nie
To co tam kupiłeś pochwal się

Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
			- 

Devil 125
- Bywalec
a rejestracja za szyba loteria, bo niby nie ma okreslonego miejsca gdzie ma byc, ale dla samochodow etc ma byc w miejscu przewidzianym kontrukcyjnie, ale w razie czego chyba bedzie mozna podczas kontroli na miejscu wrzucic w zderzak, co?
				white/blue zipp pro 50
- Kaai
- Mieszkaniec forum
jak masz forda gt to mozesz miec za szyba bo ten samochod nie ma miejsca na rejestracje  kazdy inny samochod niestety ma miejsce na rejestracje i trzeba sie go trzymac bo niestety miski lubia sie czepiac
 kazdy inny samochod niestety ma miejsce na rejestracje i trzeba sie go trzymac bo niestety miski lubia sie czepiac
				 kazdy inny samochod niestety ma miejsce na rejestracje i trzeba sie go trzymac bo niestety miski lubia sie czepiac
 kazdy inny samochod niestety ma miejsce na rejestracje i trzeba sie go trzymac bo niestety miski lubia sie czepiacaprilia  RSV4
			- 

suhy-19
- Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości