CBR 600 bez dokumentów, nastolatek, policja
• Strona 1 z 1
CBR 600 bez dokumentów, nastolatek, policja
Cześć!
Niedawno kupiłem CBR 600, mam 15 lat, motocykl jest bez dokumentów (zrobiony pod stunt) ma kilka km do przejechania zanim dotrę do swojej miejscówki gdzie mam treningi z kolegami, na nieszczęście jest to droga główna, policja często jeździ, jakie byłyby konsekwencje w przypadku gdy złapie mnie policja?
Za dublowanie tematów otrzymujesz nagrodę.
Czester
Niedawno kupiłem CBR 600, mam 15 lat, motocykl jest bez dokumentów (zrobiony pod stunt) ma kilka km do przejechania zanim dotrę do swojej miejscówki gdzie mam treningi z kolegami, na nieszczęście jest to droga główna, policja często jeździ, jakie byłyby konsekwencje w przypadku gdy złapie mnie policja?
Za dublowanie tematów otrzymujesz nagrodę.
Czester
- Szymon3069
- Świeżak
Trafisz do ZK Załęże a tam się Tobą zajmą.
Chcesz jeździć na prywatnym placu to dowoź motocykl na przyczepce bądź zostawiaj u właściciela posesji.
O karach za brak PJ było setki razy, proszę https://www.google.pl
Chcesz jeździć na prywatnym placu to dowoź motocykl na przyczepce bądź zostawiaj u właściciela posesji.
O karach za brak PJ było setki razy, proszę https://www.google.pl
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
I będziesz tak spamował na forum po zamknięciu już jednego tematu ?
Chyba daliśmy Ci jasno do zrozumienia w poprzednim temacie co o tym myślimy.
Policja, to Twój najmniejszy problem w tym przypadku, ale ja Ci tłumaczył tego nie będę.
Szkoda mi Twoich Rodziców i otoczenia, bo jeżeli spowodujesz wypadek, bądź narazisz kogoś na utratę życia lub zdrowia, to odpowiedzą za to przede wszystkim Twoi Rodzice.
Z drugiej strony albo są równie nieświadomi konsekwencji, albo nic nie wiedzą o Twoich "wyczynach".
Chyba daliśmy Ci jasno do zrozumienia w poprzednim temacie co o tym myślimy.
Policja, to Twój najmniejszy problem w tym przypadku, ale ja Ci tłumaczył tego nie będę.
Szkoda mi Twoich Rodziców i otoczenia, bo jeżeli spowodujesz wypadek, bądź narazisz kogoś na utratę życia lub zdrowia, to odpowiedzą za to przede wszystkim Twoi Rodzice.
Z drugiej strony albo są równie nieświadomi konsekwencji, albo nic nie wiedzą o Twoich "wyczynach".
-
A7 x - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości