modul czy gaznik? am6 2t rieju pomocy
			 • Strona 1 z 1

modul czy gaznik? am6 2t rieju pomocy
Witam posiadam rieju mrt 50 2012r. Am6. Motocykl nie posiada maksymalnych obrotów i na maks odkreconej manetce sie dusi przy maks obrotach i robi takie "buuu". Wymienialem sporo dysz bez lepszego efektu jak przy duza to jeszcze się zalewal i dusil na maks a jak zamala to mniej jechal ale dalej zamulam na maks obrotach. Gaźnik byl czyszczony regulowany i nic. Podobno plywak mogl się rozregulowac ale jest plastikowy i drugiego takiego nie dostane... Nie wiem czy to wina gaźnika czy modulu, a i jeszcze mam oddzielny cewkę i modul i czy by pasowal jeden caly cewkomodul oczywiście pod motocykl? Proszę o pomoc! :c

- Orlinesowy
- Świeżak
Na luzie kręci na maks obroty? Jak tak przyczyną jest niedostateczna ilość mieszanki (za mały przekrój gaźnika złe strojenie itp itd).

- 

SpeedyGonzales
- Mieszkaniec forum
- Orlinesowy
- Świeżak
Możliwe że moduł. Nie wiem jak pływak mógł się rozregulować kto Ci głupot na wciskał? To nie maluch ze ustawiasz, pływak możesz regulować zaworkiem iglicowym, dłuższy krótszy i tyle nie ma szans żeby sam z siebie się pozmieniał.

- 

SpeedyGonzales
- Mieszkaniec forum
Od wibracji mogl się rozregulowac. Tak samo mialem w rsce wymieniłem i bylo dobrze. Wymieniam gaźnik jak nie pomoże to zaloze cewkomodul. Można regulować plywak tak jak mówisz ale gdy masz z taka metalowa blaszka a ja mam PLASTIKOWY plywak

- Orlinesowy
- Świeżak
- 

SpeedyGonzales
- Mieszkaniec forum
Ahhh kilka tematow zalozylem i nikt mi nigdy nie pomogl "janusze forum" ale dzieki  Wymiana gaznika pomogla temat do zamkniecia
 Wymiana gaznika pomogla temat do zamkniecia 

- Orlinesowy
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość