Slidery na Poznaniu;)
• Strona 1 z 1
Slidery na Poznaniu;)
Witajcie,
Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc zadam je tutaj.Otóż nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na to czy na Torze Poznań można używać iskrzących sliderów.
Obecnie używam iskrzących FLM'ek ,które muszę zmienić,Wiz'ów na miejscu teraz nie dostanę,a różnica między wersją zwykła,a iskrzącą FLM'ek to niecałe 10 zł.Stąd mam dylemat,czy kupić slidery ,których używałem do tej pory czy jednak kupić najtańsze tylko na potrzebę wizyty na torze.
Ktoś posiada może informację odnośnie wymogów w kwestii sliderów na Poznaniu?:)
Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc zadam je tutaj.Otóż nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na to czy na Torze Poznań można używać iskrzących sliderów.
Obecnie używam iskrzących FLM'ek ,które muszę zmienić,Wiz'ów na miejscu teraz nie dostanę,a różnica między wersją zwykła,a iskrzącą FLM'ek to niecałe 10 zł.Stąd mam dylemat,czy kupić slidery ,których używałem do tej pory czy jednak kupić najtańsze tylko na potrzebę wizyty na torze.
Ktoś posiada może informację odnośnie wymogów w kwestii sliderów na Poznaniu?:)
-
Laminator - Świeżak
Spotkalem sie z jednym gosciem na radomiu ktory sobie wkrety wpakowal w slidery... Tylko ze po jednym przejezdzie lebki wkretow odpadly, wiec podejrzewam ze ktos je mogl pozniej w opone zlapac. Po co Ci te iskry, slider ma inne zadanie, niz lans
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości