KTM Duke 390
• Strona 2 z 2 • 1, 2
- zerohunter
- Świeżak
hej, hej! Nowa na forum! Jestem od ponad roku posiadaczką duke`a 390. Niestety mogę potwierdzić- u mnie też wyciek oleju przy 1000km Wydech mam seryjny - brzmi obrzydliwie (jakby ktoś wybebeszył tłumik w skuterze), osiągi - mi wystarczają, ale to sprawa indywidualna. Jeśli kogoś to w ogóle interesuje, mogę co najwyżej porównać do innych motocykli, z którymi miałam styczność. Jakieś pytania?
- draka
- Świeżak
draka napisał(a):hej, hej! Nowa na forum! Jestem od ponad roku posiadaczką duke`a 390. Niestety mogę potwierdzić- u mnie też wyciek oleju przy 1000km Wydech mam seryjny - brzmi obrzydliwie (jakby ktoś wybebeszył tłumik w skuterze), osiągi - mi wystarczają, ale to sprawa indywidualna. Jeśli kogoś to w ogóle interesuje, mogę co najwyżej porównać do innych motocykli, z którymi miałam styczność. Jakieś pytania?
Możesz porównać, chodź zdecydowałem się na Honde CB500F to chętnie posłucham tak z ciekawości.
-
Żółty - Świeżak
Z 500tek jestem w stanie porównać z KLE 500: ogólnie zbierają się podobnie, ale oczywiście inna charakterystyka. Duke lubi wysokie obroty, mam wrażenie, że lepiej się rozpędza pod górę (zrozumiałe). Myślę, że dokonałeś dobrego wyboru. Mi zależało na lekkości i zwinności duke'a (wiedziałam dokładnie czego szukam, to moje 4te moto) zakładam że to dla Ciebie cechy zbędne. Jeśli masz więcej niż 170cm wzrostu duke mógł by być za mały.
- draka
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości