Prawo jazdy kat. A1
• Strona 1 z 1
Prawo jazdy kat. A1
Wczoraj uslyszalem od znajomego ze od jakiegos czasu podobno mozna zrobic prawko bez robienia kursu, i mam pytanie czy to jest prawda bo na A1 kurs kosztuje 1200 + badania lekarskie+ egzaminy to okolo 1500. A gdyby zeczywiscie szlo zrobic sam egzamin to zmiescil bym sie w 500 zl. Jak narazie mam prawko AM.
- Dawidgogol
- Świeżak
To jak zdać maturę po gimnazjum? Ok dosyć uszczypliwości, słyszałeś zapewne że nie musisz robić teorii na kursie ale co do szczegółów to sam poszukaj.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
badania zrobić musisz, część praktyczną kursu odbyć musisz.
nie musisz odbywać części teoretycznej kursu.
nie musisz odbywać części teoretycznej kursu.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
- Dawidgogol
- Świeżak
Zapytaj w wybranym OSK- wystarczy przecież zadzwonić i masz informacje z pierwszej ręki, zamiast pytać na forum i snuć domysły
Pamiętaj tylko, że obecnie egzamin teoretyczny wcale nie jest taki banalny, jak kiedyś.
O ile za czasów, kiedy robiłem "B" teoria była tylko formalnością i 99% osób zdawała, to niedawno robiąc "A" byłem w lekkim szoku, bo na moim egzaminie kilka osób oblało.
Ja uważam, że warto chodzić na teorię i ze zdziwieniem obserwuję, że jestem w mniejszości.
Moje OSK, jak zdawałem na "B" robiło genialne wykłady i z przyjemnością na teorię uczęszczałem- korzystam z tego do dzisiaj będąc już wieloletnim kierowcą.

Pamiętaj tylko, że obecnie egzamin teoretyczny wcale nie jest taki banalny, jak kiedyś.
O ile za czasów, kiedy robiłem "B" teoria była tylko formalnością i 99% osób zdawała, to niedawno robiąc "A" byłem w lekkim szoku, bo na moim egzaminie kilka osób oblało.
Ja uważam, że warto chodzić na teorię i ze zdziwieniem obserwuję, że jestem w mniejszości.
Moje OSK, jak zdawałem na "B" robiło genialne wykłady i z przyjemnością na teorię uczęszczałem- korzystam z tego do dzisiaj będąc już wieloletnim kierowcą.
-
A7 x - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości