Brak papierów w motocyklach
• Strona 1 z 1
Brak papierów w motocyklach
Witam ! Mam pytanie jest wiele ogłoszeń sprzedaży motocykli bez papierów w atrakcyjnych cenach stąd moje pytanie . Czy można "dorobić" papiery czy jakoś uzyskać papiery ?
- rajder410
- Świeżak
Hehe i co poszedł byś do wydziału dorabiając papiery i okazało by się że moto kradzione co wtedy... ?
Jak by tak szło to kradli by jeszcze więcej jak kradną i na legalu dorabiali papiery i śmigali..
Jak by tak szło to kradli by jeszcze więcej jak kradną i na legalu dorabiali papiery i śmigali..
Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
kolego Devil jest wiele motocykli bez dokumentów i nie są kradzione, głównie enduro i stuntpsy. Najczęściej są to pojazdy np z Anglii czy Francji, np powypadkowe, kupione po komorniczych licytacjach itd, wielu ludzi kupowało z Niemiec motorowery (Suzuki RG80, Yamaha DT80...) i nie mogło ich zarejestrować bo u nas motorower to 49cm3 i 45km/h a nikt nie kupi takiego motocykla (w sensie motocykl 80cc za 3 000PLN jak za tyle może mieć np 500cc) do jazdy na legalu. Na pewno są i kradzione ale takie:
-idą na części,
-majÄ… podrabiane numery i dokumenty.
Jeżeli kupisz taki sprzęt i chcesz jeździć legalnie to albo rejestracja na zabytek (poczytaj o wymaganiach) albo przekładka ramy np z rozbitka.
-idą na części,
-majÄ… podrabiane numery i dokumenty.
Jeżeli kupisz taki sprzęt i chcesz jeździć legalnie to albo rejestracja na zabytek (poczytaj o wymaganiach) albo przekładka ramy np z rozbitka.
-
SpeedyGonzales - Mieszkaniec forum
Nie miałem na myśli moto stuntowych czy enduro bo wiadomo że tam nie potrzebne są.
Dałem taki przykład żeby się na minę nie wpakował przypadkiem. Kolega też się nie wyraził jaki typ moto go interesuje
Dałem taki przykład żeby się na minę nie wpakował przypadkiem. Kolega też się nie wyraził jaki typ moto go interesuje
Honda CBR 125R ---> Yamaha FZS 600 02r
-
Devil 125 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości