Doradźcie mi
• Strona 1 z 1
Doradźcie mi
witam ! Mam pytanie ! co kupic na pierwszy motor o pojemnosci 50 ccm ewentualnie 80/50 ! ? Mini scigacza czy enduro ? ja najchetniej kupilbym super moto
! mam około 4000 zł ! jak ktosd ma cos na sprzedaz z województwa kujawskoo - pomorskiego niech pisze ! pozdrawiam 

- motorowerzysta
- Świeżak
jak lubisz coś takiego to może rozejżyj się za aprilką pegaso? za tą cenę już powinieneś coś znaleźć =] (tylko pamiętaj że zawsze jeszcze dochodzą opłaty) z tym że taką aprilke ma mój kumpel i powiem, że raczej musisz być do niej wysoki.
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Kwazi, a co myślisz o takiej Aprili MX (supermoto) z 2003 r. z przebiegiem do 7000 km?? Też może tak się psuć?? Bo miałem zamiar kupić
Aha i jak jest z częściami do niej na terenie świętokrzyskiego?? Pytam bo może się orientujesz
Pozdro

Aha i jak jest z częściami do niej na terenie świętokrzyskiego?? Pytam bo może się orientujesz

Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Aprilla MX jest Spoko KOlega ma i NIenażeka.(2003r)
A ja teraz kupuje sobie Derbi GPR 50. Jeśli Ktoś morze jest Zainteresowany Bo Kolega sprzedaje DERBI SM 50 cena 4.5tyś 2004rok
PzDr
A ja teraz kupuje sobie Derbi GPR 50. Jeśli Ktoś morze jest Zainteresowany Bo Kolega sprzedaje DERBI SM 50 cena 4.5tyś 2004rok
PzDr

http://www.photoblog.pl/krizzz zapraszam!
-
kris - VIP Åšcigacz.pl
Nooooooo.....;)
`Ja tam do Aprilli nie mam przekonania:( Też mi się wydaje, że sie psują! Dla mnie jest spoko HONDA NS1 and Yamaha TZR 80!!! Któryś zamierzam sobie zakupić!!!!

-
Buker_90 - Świeżak
Ale podaj konkretny przykład dlaczego nie masz przekonania do Aprilii? Miałeś jakis motorek tej firmy ze tak gadasz? Bo jeśli nie to nie wiem po co sie wogule wypowiadasz

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
exactly
buker... argumenty, nie polemika...
..........................................................................................................
Coby nie robic kolejnego posta(do wiadomości poniżej) to do szafa16... nie róbmy już offtopa

buker... argumenty, nie polemika...
..........................................................................................................
Coby nie robic kolejnego posta(do wiadomości poniżej) to do szafa16... nie róbmy już offtopa

Ostatnio edytowano 21/6/2006, 16:20 przez motoman, łącznie edytowano 2 razy
lubie sobie zjechać z gixera^^.
-
motoman - VIP Åšcigacz.pl
I sie wydało !!! Kolega Buker tylko udaje że sie zna na motocyklach a tak naprawde nie wie nic!!!
Jeśli nie umiesz poprzec czymś swoich argumentów to nie pisz nic! tyle ci powiem, bo jeśli piszesz po to żeby sobie nabić postów to nie tutaj!! Źle trafiłeś 

- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Ok ale czy nie denerwuje Was taka osoba co pisze byle co , nie na temat ???? Jemu tylko chodzi o tą liczbę postów
Chyba to nie jest takie wazne ile kto ma postow? Przynajmniej ja tak uwazam

Chyba to nie jest takie wazne ile kto ma postow? Przynajmniej ja tak uwazam

- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Nie wiem czy bedzie potrzebny bo kolega sie chyba speszyl i cos juz tak inteligentnie sie nie wypowiada. Pożyjemy zobaczymy , a jak znowu bedzie dzielil sie z nami swoja wiedza to wtedy o nim topica
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości