Yamaha cygnus x 125 jedzie ledwo 60km/h
• Strona 1 z 1
Yamaha cygnus x 125 jedzie ledwo 60km/h
Cześć. Ostatnio skuter znacząco stracił moc i jedzie ledwo 60km/h. Wydaje mi sie ze to wina paska, zobaczcie czy tak ma być
https://www.youtube.com/watch?v=inJrcon ... e=youtu.be. Wymieniać pasek czy nie ?
Nie ten dział
przesuwam .
senekkorzenna

Nie ten dział

senekkorzenna
- Kryztian121
- Świeżak
- Kryztian121
- Świeżak
- Kryztian121
- Świeżak
Cześć,
jestem świeżo po zakupie tego modelu, model z 2010. Mam nadzieję że to dobry wybór
Ogólnie jako że to pierwszy, moja fascynacja jest ogromna, jednak mam kilka pytań na
które nie znalazłem odpowiedzi.
1. Czy mogę lać 98 ? ( nie ze względu na osiągi a na kulturę pracy, czystość )
2. Mam 188cm wzrostu, ostatnio odkryłem że siedzenie na tylnej cześci kanapy jest,
dla mnie bardoz wygodne ob mam nogi proste ręcę też sa ok. Wyczuwam trochę mniej
kontrolowaną równowagę ale nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy np. to niebezpieczne ?
Prośba o pomoc
dzięki.
jestem świeżo po zakupie tego modelu, model z 2010. Mam nadzieję że to dobry wybór

Ogólnie jako że to pierwszy, moja fascynacja jest ogromna, jednak mam kilka pytań na
które nie znalazłem odpowiedzi.
1. Czy mogę lać 98 ? ( nie ze względu na osiągi a na kulturę pracy, czystość )
2. Mam 188cm wzrostu, ostatnio odkryłem że siedzenie na tylnej cześci kanapy jest,
dla mnie bardoz wygodne ob mam nogi proste ręcę też sa ok. Wyczuwam trochę mniej
kontrolowaną równowagę ale nie wiem czy to kwestia przyzwyczajenia czy np. to niebezpieczne ?
Prośba o pomoc

- everst
- Świeżak
Ja proponuję przejechać się z tym do jakiegoś dobrego mechanika którego ludzie polecają i który ma dobrą renomę. W ostateczności do ASO, ale oni nawet jak będzie można coś spokojnie szybko naprawić i tak wszystko wymieniają, a wtedy wiadomo koszty rosną.
Nie mam cbr 125 więc nie wiem jak tutaj jest z 98, ale jak do varadero 125 kilka razy wlałem 98(bo musiałem już zatankować, żeby dalej pojechać.) to nic złego się nie stało.
Nie mam cbr 125 więc nie wiem jak tutaj jest z 98, ale jak do varadero 125 kilka razy wlałem 98(bo musiałem już zatankować, żeby dalej pojechać.) to nic złego się nie stało.
- Fliper
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości