Najlepszy na rynku kask (AGV GP-Tech vs. Shoei XR-1000)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
skoro kumpel zmienia kas to znaczy chyba ze jest z niego nie zadowolony.. a jezeli masz okzaje go przetestowac to nic nie stoi na przeszkodzie.. sprawdz jezeli bedziesz zadowolona to sobie go kup.. w tej cenie dobrym kaskiem jest nolan n62, uvex ps430 i agv k-series(k2).. kaski godne polecenia.. co do ceny to nie bede akurat oszczędzal bo tu chodzi o bezpieczenstwo i moje zdrowie.. dlatego chce kupic cos naprawde dobrego.. twoj kumpel zapewne kupil jakiegos ti-techa.. a zadowolony jest z niego?? pozdrawiam
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
jest i to bardzo zadowolony. przy okazji zapytam go co to dokładnie. kumpel sprzedaje tego CMS bo zmienia też moto i strój, chce kupic coś o wiekszej pojemności (jeźdźił suzuki gsx 600 jesli sie nie myle) i chce też wydać coś pod 2tys (tak jak piszesz, na bezpieczeństwie sie nie oszczędza i jeśli ma te 2 tys na kask to warto zainwestować) w CMS'ie już jeździłam i na tyle na ile ja moge coś powiedzieć, to jest wygodny, szybko nie zaparowuje estetycznie wszystko ok, tyle że nie znam sie na tym kompletnie i nie wiem czy firma ta robi dobre hełmy, bo co z tego że jako plecaczkowi szybko mi nie zaparuje jeśli przy ewentualnym spotkaniu z asfaltem zrobią sie z niego dwa kaski
dziękuję na polecenia tych hełmów, zaraz sobie zobacze czóż to
dziękuję na polecenia tych hełmów, zaraz sobie zobacze czóż to
uwierz, gdybym tylko miał broń byłbyś pierwszy kogo bym odwiedził z nią
-
budyń - Świeżak
na moje oko to nie bedzie nic specjalnego tan kask CMS.. ja radze zakup kasku renomowanej firmy tak jak podalem agv nolan i uvex w tych cenach wydaja mi sie najlepszym wyborem.. nolan chyba jeszcze z tego grona bedize najlepszy tylko jakbys sie zdecydowala na n62 to pytaj o szybe pinlock i deflektor.. bo czasem nie ma ich w zestawie... pozdrawiam
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
kaban napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów!! Zastanawiam się nad kupnem kasku FM W 10 TITAN po pierwszych poszukiwaniach stwierdzam że dośc ciężko go dostać. Wiecie może gdzie go można kupić??
N amerika
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
LegioN napisał(a):kaban napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów!! Zastanawiam się nad kupnem kasku FM W 10 TITAN po pierwszych poszukiwaniach stwierdzam że dośc ciężko go dostać. Wiecie może gdzie go można kupić??
N amerika
a masz jakiegos linka bo niewiele mi to powiedziało?? dzieks!!
- kaban
- Świeżak
kompozyty panowie
Nie bede rzucal modelami ale z tego co wiem to warto kupi kas z materialow kompozytowych "karbon-kevlar", poniewaz nie traca one swoich wlasciwosci wraz z biegiem czasu. Polimery maja to do siebie ze z czasem rozpadaja sie wiazania czasteczkowe i kask nie chroni juz jak powinien.
-
krydka - Świeżak
-
GregorMoto - Bywalec
kaban napisał(a):LegioN napisał(a):kaban napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów!! Zastanawiam się nad kupnem kasku FM W 10 TITAN po pierwszych poszukiwaniach stwierdzam że dośc ciężko go dostać. Wiecie może gdzie go można kupić??
N amerika
a masz jakiegos linka bo niewiele mi to powiedziało?? dzieks!!
wejdz na ebay.com i poszukaj.. lub wpisz w google... pzdr
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Ta nazwa rzadko pada ale w związku z tym że ta firma robi produkcje dla formuły 1 i miałem okazje wypróbować ten kask to nie widziałem nic lepszego na oczy www.schuberth.de model schuberth r1 w czarnym macie na stronie można obejrzeć każdy model z każdej strony i w każdym kolorze. pozdr
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Aha cena 530 eur gdybyś chciał to moge załatwić bo w polsce dopiero ma sie pojawić dystrybutor.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
http://www.youtube.com/watch?v=69Bq3E42_F8 tu mozesz dowiedziec sie wiecej na temat AGV Ti-Tech.( oczywiscie jesli nie sprawi Ci problemu to ze koles gada po angielsku) Kask ma dobre recenzje.Znalazlem go nawet w atrakcyjnej cenie, zajzyj na ta strone http://www.denniskirk.com/jsp/product_c ... 103&mmyId= Ja osobiscie czekam na pojawienie sie AGV Gp-Tech Dream Rossi Replica. Jest dosyc drogi ale i tak dwa razy tanszy niz w Polsce(USA).
- kuman11
- Świeżak
Czy ktoś miał do czynienia z kaskiem Shark RSR 2 ? Przymierzam sie wlaśnie do kupna tego kasku bo bardzo mi sie podoba ale nie jestem na 100% pewien. Myślalem też o AGV Stealth -jakieś opinie?
Link do aukcji:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/_Apparel ... .m14.l1318
Link do aukcji:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/_Apparel ... .m14.l1318
komarek -> Yamaha RD250 -> Kawasaki Ninja500 -> ???
-
amen999 - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości